[Switch/3DS集中討論] 18號早上Arms/Splatoon2發佈會; Minecraft已出 (36)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
任豬點睇PES2018 有PS3/X360都無Switch

FIFA
《魔物獵人》電影版劇情公開,劇情將描述一位找不到工作的普通美國上班族,意外得知自己其實是英雄魔物獵人的子孫,並需要在怪物們侵襲現實世界前,先行前往另一個世界修練成為合格魔物獵人後回來拯救世界...

《魔物獵人》電影版劇情公開,劇情將描述一位找不到工作的普通美國上班族,意外得知自己其實是英雄魔物獵人的子孫,並需要在怪物們侵襲現實世界前,先行前往另一個世界修練成為合格魔物獵人後回來拯救世界...

👦🏿???

👦🏿???

到底依套會唔會超越龍珠
Nathan K. 講 NS 原廠叉電器:
https://plus.google.com/102612254593917101378/posts/TZYofkoXUou
Benson Leung 都有插把口

7月隔離有GVG,秋季NS又有龍珠
兩隻都必買(因為龍珠同GVG係我出機理由),skip ARMS或Splatoon其中一隻會唔會好D?
呢種情況ARMS/GVG/龍珠,同一年玩三隻格Game
正常情況應該Skip ARMS最合理
不過Splatoon同GVG同一個月出
btw我七月前起碼要爆埋隻Nier同DQH2先
仲有孖車Mirror 同200cc我都未齊三星
我餅Pokemon Moon買左半年仲未爆機捉鐵火輝夜
餅Sun爭協力雙打50連勝先拎齊所有印章
好多野想做但時間完全唔夠

出黎做野好多時根本買完隻game玩唔哂

Q: 點揀叉電器/USB-C 線?
A: https://i.imgur.com/5oXEONa.png
]
https://plus.google.com/102612254593917101378/posts/TZYofkoXUou

睇完
benson估係因為某D 所謂的USB-PD 火牛無provide 15V,所以唔可以完全推郁switch
同之前張圖都match,要有12V/15V 先係best case
arms demo
但我個左con揸實就收唔到 點玩

換啦

水貨的話買個y字批自己拆開加舊conductive foam吧

其實可能應該係唔導電嘅先啱

剪張咭紙攝入去就夠
利申親身測試過成功

有冇得淨係拎個制同單去換 唔想換埋機

唔會同你換機 不過要你帶齊成set 比佢試

我diu
arms demo
但我個左con揸實就收唔到 點玩

換啦

水貨的話買個y字批自己拆開加舊conductive foam吧

其實可能應該係唔導電嘅先啱

剪張咭紙攝入去就夠
利申親身測試過成功

有冇得淨係拎個制同單去換 唔想換埋機

第一日開始都已經有啲人係淨換 joy-con 啦
不過拎就要一 set 拎晒去

sad

3549 6611
電話受理時間 星期一至五:10:00 ~ 19:00(中午休息時間:12:00 ~ 13:00)

睇完
benson估係因為某D 所謂的USB-PD 火牛無provide 15V,所以唔可以完全推郁switch
同之前張圖都match,要有12V/15V 先係best case

個 Dock 要個火牛俾 15V 同埋提供至少 2.6A 先行到,其實都好合理嘅,如果任記啲工程師計過個 dock 連機總共要用 39W,咁 12V profile 就唔用得,因為去到最盡 3A 都只係俾到 36W 差少少 (仲未計 USB 線同 switching regulator 嘅 power loss)
我覺得咁唔算 charger DRM,因為個 dock 唔係淨係叉電用,而淨機都用到 9V 同 12V power profile

Nathan K 係有少少 overreacting

用n3ds玩mon hunt以為自己係咩咩後代
Arms

單人: 1080p/60fps
雙人: 900p/60fps
三/四人: 900p/30fps
Splatoon 2 日本版 5.5GB
咁但係究竟有冇英文呢?
Splatoon 2 日本版 5.5GB
咁但係究竟有冇英文呢?

Testfire demo個description有無list埋英文
Arms

單人: 1080p/60fps
雙人: 900p/60fps
三/四人: 900p/30fps

900p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞