[Switch/3DS集中討論] 18號早上Arms/Splatoon2發佈會; Minecraft已出 (36)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
eshop 新game - 鍵盤戰士
https://youtu.be/TIkkicLVgsQ

有中文

正WO 幾十蚊

買左

d人郁得好慢,好似炸彈人中左毒個速度

入面暫時唔多系統比你玩 / 揀

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

到時俾個code 去eshop download 隻 game
想問下Splatoon 2 會唔會再出試玩?

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

沖出黎柒

https://youtu.be/jvLNaZI1G_M

呢D Youtuber 真係好戲

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版
想問下Splatoon 2 會唔會再出試玩?

https://support.nintendo.co.jp/app/ask_other

你問下佢

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

乜而家得個盒冇game card得個code都叫實體?

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

依個game code包唔包盒?

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

緊係無,send條code比你咋,咩都無架

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

看圖識字

咪話盒入面放個code俾你down

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

看圖識字

今次有盒咁得意

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

看圖識字

咁就得啦,我想要個實體盒,又唔想換帶

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

看圖識字

今次有盒咁得意

7/18~20にお届け予定 ※一部離島除く 国内配送のみ

唔係sd code, 直頭寄
「ゲームカードフリー版」とは、「パッケージ版」と同じパッケージの中に、ニンテンドーeショップでダウンロード版『スプラトゥーン2』と引き換えることができるダウンロード番号が印刷された紙を封入した商品です。
仲唔係實體(盒)下載版?

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

看圖識字

今次有盒咁得意

等你班海外HIHI 冇得買!

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

看圖識字

今次有盒咁得意

新玩法,老任真係當佢潮牌咁sell

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

看圖識字

今次有盒咁得意

新玩法,老任真係當佢潮牌咁sell

今次連主機個紙盒都有得賣

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

看圖識字

今次有盒咁得意

等睇港任玩埋一份

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

看圖識字

今次有盒咁得意

等睇港任玩埋一份

佢敢玩我又唔怕買

依個係咪實體下載版?

點撚樣實體又下載 ?

有盒既下載版

看圖識字

今次有盒咁得意

等睇港任玩埋一份

佢敢玩我又唔怕買

一次滿足兩個願望
好想撳對 joy-con
又想買 pro 掣
但係 $$$$$$$

已撳

我撳左一對
又想買 pro 掣
但係 $$$$$$$

已撳

我撳左一對

好似唔止一對 我可能睇錯
又想買 pro 掣
但係 $$$$$$$

已撳

我撳左一對

好似唔止一對 我可能睇錯

佢撳一對

我撳兩對

冇衝突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞