[Switch/3DS集中討論] 18號早上Arms/Splatoon2發佈會; Minecraft已出 (36)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Destiny 2 dev rules out the game for Switch

唔係掛

買得switch 就要有淨係玩老任game 既覺悟架啦。

就算出都玩返PC啦
Minecraft

Change log for Patch 2 - Friday 19th May

Fix for false presses of Home and Screenshot buttons reported in RetailFix for Swap AB not functioning with Switch Pro ControllersAdded Missing Campfire Tales Skin Pack
Minecraft

Change log for Patch 2 - Friday 19th May

Fix for false presses of Home and Screenshot buttons reported in Retail
Fix for Swap AB not functioning with Switch Pro Controllers
Added Missing Campfire Tales Skin Pack
Destiny 2 dev rules out the game for Switch

唔係掛

買得switch 就要有淨係玩老任game 既覺悟架啦。

就算出都玩返PC啦

估下有無Ww2?
咪鬼買淘寶啲垃圾啦
http://time.com/4780836/best-video-games-of-2017-so-far-poll/

Night in the Woods玩咩
Nier仲多人過Horizon
https://www.youtube.com/watch?v=23XuTc99M6U

6:12 大陸旗
On 9 capcom

屌佢老母咩 capcom又黎 快啲執柒左佢啦
overcooked係咪已經出左?
好似幾好玩咁

係PS4玩過
去到後期係堅難玩
特別後期d場會郁 同埋有老鼠

幾時出都未知
等到頸都長

我都忍住手無買ps4版
快d出啦
大家覺得呢個套如何?

啲大陸廠求鳩其整個袋再求鳩其印啲嘢上去你覺得會點

fb班友好受落

睇到都覺得幾型喎 唔知內籠點

佢做到好撚靚再用靚料先會考慮
呢d叫鳩印
近排心郁郁想買部Switch返工搭車 訓教前係床玩
家機已經有PS4
其實買唔買得過?想玩薩爾達同Mario Kart
遲下係咪會多d game出?有冇咩大作會出係Switch? 拎出街玩方唔方便?畫質如何?
買埋d林林嬸嬸野 幾錢到?邊到平?
Sor 好多問題 跪求大家意見
家機已經有PS4
遲下係咪會多d game出?有冇咩大作會出係Switch? 拎出街玩方唔方便?畫質如何?

家機已經有PS4

垃圾switch唔好買 買嘅正on9
家機已經有PS4

想玩咪買 3千銀
https://www.youtube.com/watch?v=07D_MhRsb5w
Why Do Nintendo Games Look Like That?
家機已經有PS4

買得過
會有game出, 有大作, 方便, 可接受
三千 周圍自己格下價

係咪好有說服力呢
家機已經有PS4

買得過
會有game出, 有大作, 方便, 可接受
三千 周圍自己格下價

係咪好有說服力呢

yes
我都想買黎搭車打
「蒼き雷霆 ガンヴォルト」と「蒼き雷霆 ガンヴォルト 爪」を2本まとめたパッケージ版「蒼き雷霆 ガンヴォルトストライカーパック」がNintendo Switch用ソフトとして2017年8月31日発売。HD振動対応、新たな楽曲追加、3DS版のDLCを全て収録とのこと。
「蒼き雷霆 ガンヴォルト」と「蒼き雷霆 ガンヴォルト 爪」を2本まとめたパッケージ版「蒼き雷霆 ガンヴォルトストライカーパック」がNintendo Switch用ソフトとして2017年8月31日発売。HD振動対応、新たな楽曲追加、3DS版のDLCを全て収録とのこと。

有MIC咩
點唱歌
家機已經有PS4

買唔過
唔好買
家機已經有PS4

買唔過
唔好買

電子垃圾
呢度壞果度壞
WIFI又收唔好
十字掣又ON9
巴打們
係叫有舊外置配件係 lan線轉usb
個舊野work 唔work?
想上網連線穩定d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞