【誠信破產管理局】 一個以誠信評級主宰嘅城市 (結局篇)

326 回覆
194 Like 4 Dislike
有冇再多啲
刪除瀏覽紀錄都係伏筆

唉 好心酸
去到呢一步 咁樣捉左院長
但又嬲唔落...
今日出完啦,下一篇就會係最後了!
結局前一日會停一日約定大家星期日晚睇結局

暫時已經12萬字,衷心好多謝各位支持。一如既往,大家嘅討論仍然好深入,啟發到好多我無諗過嘅位

支持理想巴,可以科勞:
MeWe: www.mewe.com/p/waittobewritten
IG: www.instagram.com/waittobewritten
FB: https://www.facebook.com/waittobewritten

我哋後日繼續
硬係覺得去到呢步都係院長計劃之中
咁聰明嘅佢特登搵呢三條友翻嚟一定知佢地性格同弱點
尤其將個目標擺喺可以查看佢誠信紀錄嘅織部到
依家見到阿妹為愛背叛佢地
院長都唔驚訝仲講出自己嘅過去
揀隊友同目標嗰個都係佢
佢個計劃一定唔係咁簡單
可能要主角幫佢del紀錄嗰陣係有線索留比佢
柯南出現了
期待呀!!!轉入大直路啦
為愛情唔幫擔保都算,只係自私
為愛情而做督灰狗就無法接受,仆街中嘅仆街!

推推
原來已經去到大結局
感覺上好多嘢未交代
係咪因為大結局有好多嘢寫所以要兩日寫
期待
Same feeling
接受唔到還接受唔到
企係啊妹個立場就係如果唔出賣佢地
遲早有一日佢地一翻身就會搞9個制度
即係搞9佢個愛人
以佢個人設為愛情咩都願意付出
結果殺惡龍嘅勇者變做惡龍都好合理
豁然開朗
由普通人變警嫂
最憎阿妹呢啲人 初初講到天花龍鳳
最後咪又係因為愛情兩個字放棄晒所有嘢
跟住愛情放棄咗佢嘅時候 佢又回復基本步
呢啲人最撚可恥
等大結局
點解咁快完
嗰陣仲講到同佢拍拖係呃埋自己
最後咪成個人盅埋去
等睇織部發現佢同佢拍拖嗰又車嘅所有嘢都係假嗰陣
一個離婚佢又玩完
死,我係咪太順住劇情,諗住睇埋院長就完,我係咪漏咗啲咩
我都係
支持樓主寫多啲番外唔想咁快完
呢啲人天生性格係咁,唔會改到
我覺得由阿妹同織部拍完拖返去好開心果時佢已經無諗住幫佢哋做擔保
舖咁耐都係等最後
其實可以 好似有套戲都係啲有錢佬買試管嬰兒,等自己老咗就攞呢班人嘅器官嚟換
追到live
初初好想阿妹同織部幸福到尾 點知走去篤灰
如果係現實結局 應該係大家一鑊熟
阿妹比織部揭穿咗 又再去返破產
其他人就係教育營俾人玩殘晒
院長就直頭痴線埋
我覺得院長揀織部做目標一定有佢原因
捨易取難嘅背後,仲有一啲目的想達成嘅

大膽鳩估,阿妹同院長之間嘅對話
可能錄低咗,之後用黎揭穿誠信系統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞