美劇集中討論區(51) Made for Love | The Nevers | Handmaids Tale S4

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
好似有sheshe
但見到個男主角唔係幾開胃
之前話期待佢got果位巴打可以死心

Olivia Cooke: ‘House of the Dragon’ Won’t Have ‘Graphic Violence Towards Women’ Like ‘Thrones’
https://www.indiewire.com/2021/03/house-of-the-dragon-sexist-violence-thrones-1234622661/
睇咗兩集
又唔錯喎
雖然冇個靚但大部份人啲演技都幾自然
其實唔太似euphoria 呢套貼地好多
似skam系列多少少
Got無nude scence叫乜Got
Oh my god 超期待
想請問有冇人睇過vikings

想問呢套好唔好睇? 鍾意睇gameofthrones,呢套岩唔岩睇 thanks
好長睇緊爆足一周終於出現
攤到凍哂依家先有
roy family好似正常過佢地
冇armie呢啲變態佬先
平民版euphoria
不過3月冇咩好睇都係得呢啲
唔會有D&D式sansa呢啲受害者劇情出現
可能都有nude scene 但唔會係女人比人姦
眨下眼就final season
其實都無乜所謂勁料
有睇,Ragnar死左之後我覺得開始爛
我覺得岩 可能got個結局太
反而呢兩套比較 viking好似正啲但兩個講既野唔同
而家最新個季唔知做乜野 我開左ep1之後就搵唔到ep2既更新
咪就係
講幾段歷史 quote返之前堆interview咁上下
回水
停左陣無睇prodigal son ,走去睇morning call
乜原來PS停更左#6-7又有爆野睇既睇到我好驚喜添
原來有S2咁大件事開心
竟然依家先知tim
有無人有睇good doctor ?
雖然之前都有,但今季感到好強烈嘅政治正確
感覺爛爛地
高質劇之一
睇完呢條trailer又有少少想睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞