美劇集中討論區(51) Made for Love | The Nevers | Handmaids Tale S4

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
u are canceled
s1 me too
s2 食左隻豬
s3 有咩驚喜
好撚慘
又低清又唔齊劇
OFFICIAL TRAILER: Rick and Morty Season 5 | adult swim
June 20
https://www.youtube.com/watch?v=F6Zy_mLgSNQ
The Handmaid’s Tale Season 4 Official Trailer
April 28
https://www.youtube.com/watch?v=rg_160Be71g
差d唔記得左呢套
s4劇情都無乜印象
都係由s1開始重溫
原來月尾
姐係睇made for love先
急需s3 recap
made for love聽日

幫一大班細路/martha/handmaid搭飛機走
june同janine佢地幾個留低掟磚幫佢地走
june姐中槍
s3 finale高質
完全唔記得哂s4內容
當單元劇睇算 橫掂主線都冇跑過咁滯
Lila宜家係咪同生果仔一齊住
我記得既係
emily帶住june b游水(?)去加拿大
見返老婆,同埋見到luke果d
有集disappointing aunt lydia ep
濕鳩兩公婆比人捉左去加拿大
june有個新上司,條友play both sides(?)
定係S2劇情黎

佢幾時中槍
好似有集係好多蛇
又瘋狂坐時光機
有集係phoenix person
兩個beth
無啦
我記得係好睇過s3
本身生果仔想埋單
lila話玩柏拉圖
s3 finale真心正
快啲到月尾
應該今季收尾啦
啱啱睇緊the trial of Chicago 7
見到Kendall扮hippie
聽日開始有野睇唔洗餓到月尾
應該冇咁快收依家先啱啱開始打
勁好睇 上季佢同生果仔果集好感動
生果仔係真男人
好過S3
不過都係S1S2最有重睇價值
以上全部S3劇情
好似後尾佢同個guard搏鬥果陣臨尾佢地黎執走佢
ex wife算吧完全當kendall冇到
你係咪世界上的另一個我
我之前正正重開左呢兩套雖然睇睇下停咗

聽日netflix上呢套
https://www.netflix.com/latest?jbv=81416331

大個咗好多
what we do in the shadows新icon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞