美劇集中討論區(51) Made for Love | The Nevers | Handmaids Tale S4

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
hbo the nevers
jodie同mrs true只係friend

mrs true當jodie只係frd
如果係低質版x men: runaways, the gifted呢啲就唔會睇
呢套睇班底會追黎睇下

joss whedon好似係份人出名幕後仆街比人metoo完
又壓榨班cast
又寫衰JL 咁上下

癲婆發下癲都打贏mrs true
應該好過the gifted

發難既女人係最勁 現實生活到感受到
我都覺硬照劣
但睇佢郁就會靚啲

妹妹
呢套野都幾多女唔錯唱歌女同巨人女都唔差
睇死呢套都唔會sheshe第1集就鋪男人線比jodie
the gifted條bar都好低下
癲婆爆seed打不死
癲婆個黑妹fd = mario (掟火波)
呢兩套低質版我都冇睇
New mutant都冇
淨係鍾意電影系列
the nevers加埋維多利亞時代背景幾新鮮
第一集都開咗好多條線

好似話joss whedon後期都冇參與製作
唱歌女 佢個能力似係connect啲X-men
如果主角冇sheshe 我可以接受巨人女同多國語言妹妹
唔準你咁講
開戲三寶冇理由唔齊架
same
得戲會睇下
hbo點都睇幾集先
佢好似係拍完頭6集就走左佬
冇乜邊個啲能力係for打交
mrs true對醫生心心眼哂 都冇乜機
除非FF

想睇女巨人實戰
sheshe 黑人 仲有咩?
1.黑人
2. queer
3. transgender
仲有4. 女權
呢套未睇過頭幾季但個format好似幾得意
心理醫生劇
https://www.youtube.com/watch?v=J9FaAYnFpVs
收視好好

TV Ratings: ‘The Nevers’ Delivers Best-Ever Debut for Original Series on HBO Max
https://variety.com/2021/tv/news/nevers-premiere-ratings-best-debut-hbo-max-1234949753/amp/?__twitter_impression=true
事前個勢輸哂仲有人睇都算係咁個個都話杯葛
有冇開到
今日一開twitter成版都係anya拍tiffany廣告
痴線靚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞