美劇集中討論區(51) Made for Love | The Nevers | Handmaids Tale S4

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
啱啱睇完
覺得幾好睇
wanda
we'll say hello again
比想像中好睇
對孖仔以後係咪都會出返黎
要睇dr strange 2點交代了
孖仔漫畫係屬於young avengers ,如假設之後會鋪路比young avengers其實直接出青年版就算

咁佢地其實係咪即係有實體呢唔知會唔會平行世界有佢地之類
係,有實體,佢地d Halloween cosplay全部都係致敬漫畫版
一上reddit望下d討論又有好多人講返d犯駁位又心諗係喎
我都有睇過下wiki
但就咁睇套劇劇情好似係wanda憑空創造佢地出黎咁
以為係幻象only所以有啲唔明
Wanda無中生有
Hayward條線係超級老套嘅Marvel政府反派橋段
i see
孖仔好cute
本身開頭中段都幾有潛力 不過最尾都係公式化咗
btw wanda臨走經過返班鄰居果陣好尷尬
俾著我係班鄰居一早走啦仲懶型啤佢咩
其實Marvel野都不會對佢太認真
漫畫已經亂到七彩
影視作品佢想點就點啦
睇得爽就可以了
肥騰絲係咪有追開marvel野

有睇過9成戲 漫畫冇睇過
通常睇完戲會睇埋啲解析
不過轉頭就唔記得
係咪會睇埋黎緊套winter soldier劇
我都係wandavision先客串睇下平時冇睇所有野
又要再大嗌: 冇野睇啦幾時先4月
Winter soldier同Falcon果套完全冇興趣
本身睇戲都唔係好鍾意佢哋
之後嘅Loki同Hawkeye應該都會睇

https://collider.com/upcoming-marvel-tv-shows/
仲有tatiana做嘅女Hulk必睇
睇prime嘅Hanna啦
果條Falcon成日比人笑佢戲屎又唔係型 成日懶型咁
我開左netflix套godless
舊野一路未睇
唔通要執返黎睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞