美劇集中討論區(51) Made for Love | The Nevers | Handmaids Tale S4

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
短髮都好靚
sp2係目前最好睇
睇咗好耐佢兩個對鞋係咪一樣
我都睇左好耐,就咁睇真係唔多分到, hunter個對係masion margiela見佢都成日著呢對出街
要執返鬼滅黎睇
水之呼吸
who's ur fav character

短髮都好靚
sp2係目前最好睇

好睇過成季S1
Sp2 loop左2次,係YouTube 又再睇左好多次d精華位,加埋首Lo vas a olvidar, 真係睇到我rules幾時先可以修成正果

Nate條仆街仔可唔可以快d去死/收監 戲裡戲外都好憎佢
D歌都好正
呢兩集我有收藏
得閒係background播當聽podcast咁

但係無左nate套野會悶好多
都係,但睇親佢就火大 我反而勁期待最正常ge Lexi出佢個人section , 唔知最後會寫佢對rue有超出朋友ge感覺定其實佢係無性戀 or其他

Btw S2會有新角色(睇佢地班crew圖透左應該真係有)
我覺得佢幾搞笑,次次都係做報警撚,有無第2招?
要jules 同tyler幫佢食死貓/比假口供
篤灰fez,呢條打靶仔

我知有新角色,不過唔知咩演員
我之前都話,應該比lexi/fez 有自己既ep
除左主角3個人,其他人存在感已經夠低
仲要加新人
報警撚真係笑死 好想睇s2一齊攬炒(講笑)
Fez真心可以詳細寫佢點解成為拆家賣貨比後生仔
Lexi可以寫勁多野塞比佢 目前最想佢會干涉下rue & jules之間糾纏不清ge關係
冇咩話fav唔fav
不過睇緊s2又幾佩服珍姐
喺咁嘅環境不斷諗計搵出路真係非常人可以捱到
比起s1佢明顯醒咗 每集都見到佢進步更加有計謀
係囉到依家都唔知lexi想點
不如夾係rules中間
不過我唔係想睇呢d
我要nate 夾係佢地中間
Nate食屎仔不了
如果加埋lexi落去會亂上加亂
lameeeeeeeeeeeeeeee

behold
the GOAT

真係唔要

本身見佢地湖邊約會,以為有得發展
我真係太天真
唔要 記得呢個scene幻覺黎, 實質係同梗Anna
我rules shipper黎
話說Hunter自己都係ship ruleslets go lesbian
未睇到呀呀呀呀呀呀

睇完sp更加堅定g持rules
有無link
真人果d我無留意
my bad
我成日以為果個位係s1
你咁講
姐係s2
究竟巨人個尾爛d定鬼滅爛d
聽日應該開始黎料
依家縮定先好d
我地10號見啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞