美劇集中討論區(51) Made for Love | The Nevers | Handmaids Tale S4

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

Upcoming新舊劇首播時間表
http://www.metacritic.com/feature/tv-premiere-dates

綜合所有critics 2020新舊劇評分ranking
https://www.metacritic.com/feature/tv-critics-pick-10-best-tv-shows-of-2020

冷門/已完結神枱劇跪拜區
(一般熱門breaking bad / the wire之類個個都知
呢個位留返比近10年內比較少人留意但又都係神級&完得靚既劇歡迎追加)

如要劇透請預先提醒再加4重加密或深藍細字
新post 留名
留名
LM
wandavision最尾果集又睇到喊
UA執笠好唔開心

What We Do In The Shadows Season 3 Begins Filming
即日咁突發既
仲未睇賽後好似唔係幾多好評
暫時應該要用vpn
如果可以等多陣 今年香港都就黎有
因為啲fans theories唔中
同覺得俾人撚
之前已經賣咗幾間走
估唔到係佢先頂唔到全線結業
由細到大睇得最多嘅院線就係ua
要用美國信用卡/美版iTunes 卡
Fans theories太認真估套劇玩multiverse
點知原來又係普通料
成班fan boy應該好撚嬲
佢哋估果啲theory錯鳩晒
今集除咗vision哲學對決有啲好笑之外都好收貨
Same here
It's philosophical debate, Vision. And that makes you the Philosophy-Man!
ff太多啦
marvel俾套劇開頭係咁玩sitcom已經好突破
突然變咗哲學有偈傾
咁我覺得呢part好睇過打,又符合Vision人設
呢part好正但又真係好好笑
仲留咗伏線 之後想點玩都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞