美劇集中討論區(51) Made for Love | The Nevers | Handmaids Tale S4

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
鍾意FMA 03 ending 多d
點識呢個問題,已經解答左
哈哈,我睇個節奏
應該放去bm做一集就岩
8-10集太多啦
係intense,氣氛做得好好
搞笑就唔覺
開頭佢話law school
我心諗:樓豬係咪有個type
after aot
I am allergic to love stories
呢套睇完唔會失望先
仲以為個老婆會當場爆佢果幕好緊張
btw覺得個sheshe ex有d Merritt Wever feel
條女之前有份拍booksmart 但依家肥左
啱啱睇完ep5
merged完之後 ..佢係咪又變左uss狀態
same
前排睇到明日香單野
估唔到d人咁大反應
可能因為我唔係死忠

睇po d人無劇透,但多數話唔掂

‘Indiana Jones 5’: Phoebe Waller-Bridge Lands Female Lead In Next Installment Opposite Harrison Ford
https://deadline.com/2021/04/phoebe-waller-bridge-harrison-ford-indiana-jones-5-1234672236/
夏里遜福仲拍
條友有無100歲
準備netflix重溫
睇完頭幾集就停左
them有冇人睇係咪垃圾
titties

我睇返uss先記得
個clone同真人性格好唔同
遇到呢d情況,求生本能即刻爆發
look what you made her do
of course
emma宜家短髮look成日覺得佢好型
早兩日重睇完panic room
比我呢D毒撚睇呢D真係想迫死我
有時覺得佢會暈低咁

唔認得果條女
booksmart太多人啦

yes
finale又係喊咗
短短地當小品睇下都ok睇睇下都差唔多追哂
雖然唔知會唔會搞S2

S4就應該會睇june瘋狂救佢
nick好木獨下啲反應 唔會太buy佢地係好相愛
S1啱啱開始睇果陣真係世界級
頭3集慘到呆咗 又好撚好睇

估佢唔到
btw係咪放棄咗007個女嘅外傳啦
S1介紹呢個CLS新世界好新鮮
之後就少咗種發現新大陸嘅驚喜
S2寫Serena嘅動搖都好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞