美劇集中討論區(51) Made for Love | The Nevers | Handmaids Tale S4

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
破深刻好好睇
Q完全唔記得哂睇完心諗做乜膠
浪費哂破咁靚
GOT 2.0好彩之前未睇漫畫
為左女主會睇埋佢
跑:

奪寶後:
唔想重睇電視版
頂盡重睇返序破Q
nate實唔會坐監
不過S1果陣流出過一個劇本話佢死左 比rue殺左
但後尾應該改左劇本所以冇用到

rue又睇怕覺得自己咁頹 襯唔起jules
但根據sp2 jules又睇落真心鐘意rue
rue可能會試下放低jules 但明明自己好鐘意佢 同時又唔知jules都好鐘意佢
再喺呢個timing插入lexi變三角
S1開始排
係我都見話改左劇本
所以Nate S2死好無丫我真係好唔想睇佢 Fezco大哥唔該幫個手隊冧啦
竟然有咁嘅劇情
不過rue要殺到nate都好高難度
留意到z ig有9千萬人follow
點解hunter得咁少

btw 想開succession
之前睇咗少少停咗
冇咁多時間睇
你哋仲可以一路追咁新嘅嘢
差好遠係正常
Z 係做童星到依家 加上本身佢就好有人氣

Hunter只係2017年開始入行做model,19年先人生第一次拍劇(就係euphoria ) 你睇番其他cast其實都唔係好多
嘩,原來佢係童星
其實我睇euphoria先識佢
不過佢喺劇入面真係幾似中學生
做model又另一個樣
另外我覺得sp1 佢成套戲都係眼瞓樣
但啲對白好好
Z仲要係歌手黎 雖然已經好耐好耐冇出新歌
因為要呈現佢吸毒樣吧
竟然有咁嘅劇情
不過rue要殺到nate都好高難度
留意到z ig有9千萬人follow
點解hunter得咁少

btw 想開succession
之前睇咗少少停咗
冇咁多時間睇
你哋仲可以一路追咁新嘅嘢
差好遠係正常
Z 係做童星到依家 加上本身佢就好有人氣

Hunter只係2017年開始入行做model,19年先人生第一次拍劇(就係euphoria ) 你睇番其他cast其實都唔係好多
嘩,原來佢係童星
其實我睇euphoria先識佢
不過佢喺劇入面真係幾似中學生
做model又另一個樣
另外我覺得sp1 佢成套戲都係眼瞓樣
但啲對白好好
Z仲要係歌手黎 雖然已經好耐好耐冇出新歌
成套野似眼訓係因為要呈現佢吸毒樣吧
succession開返黎睇喇要唔好走寶
我諗大家都唔係套套劇都追 都係揀黎追
時間呢家野都係放工放假消遣開黎睇煲劇都屬於精神食糧
佢話哂都算係男主角
實冇咁易走
話時話套劇唔夠男仔線得nate同fezco搶少少
女拋離男好多
今日the nevers睇下係伏定guilty pleasure先
Lexi原來可以變到咁樣
睇左,我覺得接受到
Hunter BB

RUE可以點揀
兩個都要
lunch time睇左一半睇到唱歌果度
今晚再睇
成套古裝版x-men
琴日係咁搵黎睇先發現原來仲未上 陣間再搵過
終於開始有番劇睇 興奮
其實個問題都係趕住139完結
作者冇畫到過程
直接skip到去結局
尤其女王生B
真係畫返2格畀你當交代左
黎緊開始每個禮拜都多一套劇睇
中字都出埋
條女真係有少少似jodie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞