美劇集中討論區(51) Made for Love | The Nevers | Handmaids Tale S4

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
得閒睇lovesong
我第一套睇Riley擔正嘅戲
心up sheshe小品
佢同jena malone都做得好好
我就係睇呢套戲覺得Riley好撚有氣質,但當時我完全唔知佢係邊個
same
之前我睇過mad max但完全對佢冇印象

Made For Love | Official Trailer | HBO Max
April 1 on HBO Max
https://www.youtube.com/watch?v=lvWgNSLIULw
你哋真係無人睇Netflix 嗰套deadly illusions?
有睇
E8真係好暴走
好彩9又正常返少少
食燒鵝
結局就頭半幾好
但最尾果幕自白笑咗
Us Get Out Lovecraft炒埋一碟

THEM - Official Trailer | Prime Video
April 9
https://www.youtube.com/watch?v=WL3Jz8fDgFI
兩套都

不過佢freelance都搵到有錢佬都幾勁
繼續呢個路線釣大魚就正
自戀狂
又真係未睇過bookmarked
我係睇完mad max記得有呢個人
但真正留意佢都係睇完gfe之後
終於的起心肝cut左netflixsub左年幾咁滯
睇埋4月頭就完
呢排睇緊chefs table
屌成季啲劇情仲慢過S1今季做過咩
你同人夾定自己一個account ? 我反而cut左prime video
我估佢去咗加拿大先真正開始freelance
之後就上網搵客
佢同家姐講係真心鍾意做雞 我信佢架
所以釣大魚應該唔係目標
享受征服唔同男人加賺大錢先最爽

btw睇返s1,2原來同一班主創 估唔到s2就跌watt咁快
s3係新創作班底
咁靚女好難唔自戀
mad max班女淨係記得大肚婆同短頭髮
我最愛嘅abby lee同riley都冇印象
冇乜興趣
有咩吸引我先
劇透
睇完lovecraft country之後唔係好想睇全黑人
christina bb

咁亂
啱啱見呢套係香港top 10
可以留意下
review好似麻麻?
條女都好似麻麻
冇夾呀
prime好少sub
netflix就唔係太多時間睇 想睇果陣就搵唔到戲好睇 d戲好廢
次次碌一大輪揀唔落手
但一路太懶就照sub落去 忍無可忍廢事咁笨柒 諗起就cut左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞