美劇集中討論區(51) Made for Love | The Nevers | Handmaids Tale S4

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
等睇全部都拍唔成
我都係好鐘意睇佢
佢地果幾個都好睇

自從呢個之後就冇哂戲份咁滯

totally agger
次次見到都會屌話brba開頭悶果班人唔撚識貨
根本好快入戲 啲劇情開頭已經好緊湊下 好快投入哂
終於開始返每個禮拜有劇追既生活
Made for Love premieres on HBO Max on April 1, 2021
如果佢有一季做GFE女主角會唔會網絡大爆炸即刻收視爆升
btw s3 trailer又幾吸引咁
kevin spacey呢單野真係好經典
歷史上有冇一套劇發生過呢啲事而搞成咁
wheel of time應該今年下半年播喇掛
好期待2022 魔戒 vs GOT世界大戰
依家先3月
大笑左出聲
真係唔好話我地黑心

唔講d契弟,講d好野
講靚樣就呢兩個

其實每個gang都好睇
黑人組,拉丁組,啊婆組
女同組(白人包左呢組,好似係)
頭半個鐘個鋪排
已經講左背景,性格同入行原因
仲要已經有"洗車鋪rage quit"
同"買牛仔褲事件"
後半個鐘全程緊張
製毒車焗暈兩條友果到
呢個系列好似都係搵d唔多出名既做

好似有返S1個feel
果期me too都係戲影響多
劇係諗起master of none
最慘唔似得master of none小品劇
hoc認真重頭劇之餘佢仲要咁靈魂人物
要特登off screen寫走佢 完全係災難級
永遠懷念GFE元老riley keough
S3條trailer一睇我以為係westworld路線但做雞版女主角係咪真人黎
無錯
已經好多驚險位
第1次開黎睇果陣已經一睇就停唔到
覺得得doom patrol果個算靚
呢套係配角好睇過主角線
個名臭哂冇人要架喇

原來已經開始拍咁滯正呀
https://twitter.com/KayDLlew/status/1372209899774611467
S1仲未睇
呢條預告我都覺勁有ww feel
會追
好期待
呢套啲劇情勁深刻
S1一開左可以好快睇哂全季
每集半粒鐘binge watch好正
不過唔好同屋企人睇
ending個cliffhanger期待
上年呢套, unorthodox, i hate suzie呢3套都冷門地高質
趁仲係冰河期追返先
S2係咪唔好睇
雖然有sheshe但好似話好爛
我記得S5最尾好似係frank要坐監
claire決定係咪pardon佢
我本身諗住writers係有plan A/B
可能現實係,得1個plan,就係pardon
me too事件搞到臨急臨忙行plan b
got式插水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞