NBA playoff 勇士 vs 馬刺 Game 1

981 回覆
3 Like 0 Dislike
用埋啲濕鳩支那因果報應
係報都報係波波到啦
而家搞殘個冇可屌之處嘅後生仔
個個係到話抵死
我祖先十鳩幾萬年屌死咗你祖先呀
你而家屌死我丫笨

好撚好笑班撚樣,話刺迷有野賴豬波
佢地班傻鳩仲無恥啦,咁樣都可以賴落因果論到,2017仲講保雲,真正老屎忽

2017唔提得bowen?
Horry都仲未提啊 有撚排還啊

73勝 3-1 都有撚排笑添
起碼笑到而家隊波退哂役

反廁唔代表勇迷
VC Nash 黑哨
用埋啲濕鳩支那因果報應
係報都報係波波到啦
個個係到話抵死
你而家屌死我丫笨

佢地班傻鳩仲無恥啦,咁樣都可以賴落因果論到,2017仲講保雲,真正老屎忽

起碼笑到而家隊波退哂役

反廁唔代表勇迷
VC Nash 黑哨

你咪撚改個名叫kawhi啦 影衰哂
用埋啲濕鳩支那因果報應
係報都報係波波到啦
個個係到話抵死
你而家屌死我丫笨

起碼笑到而家隊波退哂役

反廁唔代表勇迷
VC Nash 黑哨

已經曲直難分
用埋啲濕鳩支那因果報應
係報都報係波波到啦
個個係到話抵死
你而家屌死我丫笨

起碼笑到而家隊波退哂役

反廁唔代表勇迷
VC Nash 黑哨

已經曲直難分

用埋啲濕鳩支那因果報應
係報都報係波波到啦
個個係到話抵死
你而家屌死我丫笨

起碼笑到而家隊波退哂役

反廁唔代表勇迷
VC Nash 黑哨

已經曲直難分

難分真與假
diu錯你唔好意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞