NBA playoff 勇士 vs 馬刺 Game 1

981 回覆
3 Like 0 Dislike

你有冇打過波架?
個身向側轉就已經可以唔洗攝到人

呢到好似冇打過nba 都當冇打過波
全部都余文樂嚟

咁你都可以收皮啦,仲駁咩?

你又有咩高見啊?

你為駁而駁有咩好講?

唔講 你就訓啦
攞街場同nba比 根本就冇得比
仲要身材完全唔一樣

咁拎nba講,zip腳常唔常見呀?無打過nba就唔講得波?咁你又有無打過呀?

我邊句講無打過nba唔講得波
講梗街場同nba係兩回事呀
識唔識中文呀 閱讀拎U?

你有冇打過波架?

全部都余文樂嚟[/quote]
佢講緊自己打波經驗,你就話無打過nba當無打過波,直接skip佢句野,咁點討論呀,你要拎nba講,咁拎nba講,zip腳常唔常見呀????
作為球迷 都只係想睇一系列精彩既比賽
而近年 馬刺勇士 騎士 3絕既對決都好精彩
只可以講 冇左可愛/傷左 會令呢系列比賽大打折扣
https://youtu.be/THGJJHln4Co

賤刺嘈zip腳

年度笑話

zip腳始祖話你做乜撚嘢zip我腳呀仆街??

我淋你紅油就唔覺意既
你淋我紅油就有心正仆街
惡撚過黑社會

戒指已袋

總之zaza犯死罪,應該踢出nba 。

食蕉啦馬刺

賤刺嘈zip腳

年度笑話

我淋你紅油就唔覺意既
你淋我紅油就有心正仆街
惡撚過黑社會

戒指已袋

食蕉啦馬刺

#fuckzaza

痴閪線
fb個個係咁fuckzaza

馬刺狗係到話 過咗咁耐仲提bowen?
總之fuck 咗zaza 先

你又有咩高見啊?

你為駁而駁有咩好講?

唔講 你就訓啦
仲要身材完全唔一樣

咁拎nba講,zip腳常唔常見呀?無打過nba就唔講得波?咁你又有無打過呀?

你有冇打過波架?

全部都余文樂嚟

佢講緊自己打波經驗,你就話無打過nba當無打過波,直接skip佢句野,咁點討論呀,你要拎nba講,咁拎nba講,zip腳常唔常見呀????[/quote]

拎自己打波經驗同NBA比係唔係有謬誤啊
你踼傑志會唔會拎自己同皇馬比啊
你要討論就拎同級嘅嘢比較
唔係嘅話同啲啊伯屌後生仔
話自己當年點點點有咩分別啊

NBA有幾多個傷咗 都仲格硬上場㗎?
可愛都話覺得人地冇心啦
抑或你仲清楚過佢呀?

講嘢
起身贏2分

我勇
連登典解咁多狗隻出沒

賤刺嘈zip腳

年度笑話

我淋你紅油就唔覺意既
你淋我紅油就有心正仆街
惡撚過黑社會

戒指已袋

食蕉啦馬刺

#fuckzaza

痴閪線

你又有咩高見啊?

你為駁而駁有咩好講?

唔講 你就訓啦
仲要身材完全唔一樣

你有冇打過波架?

全部都余文樂嚟

佢講緊自己打波經驗,你就話無打過nba當無打過波,直接skip佢句野,咁點討論呀,你要拎nba講,咁拎nba講,zip腳常唔常見呀????

可愛都話覺得人地冇心啦
抑或你仲清楚過佢呀?

講嘢[/quote]
講緊嘅係zip腳動作可以避免,唔係技巧,街場識避,nba唔識?傑志踢波剷人識唔用鞋底去,皇馬唔識係咩道理,nba亦甚少發生zip腳又點解?就係正常都會避免傷到人

kl本身係有傷,但zip腳就係仆街,有咩衝突,zip腳亦係直接要kl休息。當局者迷未聽過,就係因為大家睇左咁多次replay都仲屌佢,覺得佢特登,同埋有幾可會係訪問直接屌條友呀,特別係kl。

講嘢?
勇狗 屌你老母啦

賤刺嘈zip腳

年度笑話

我淋你紅油就唔覺意既
你淋我紅油就有心正仆街
惡撚過黑社會

戒指已袋

食蕉啦馬刺

#fuckzaza

痴閪線

#fuckbowen #fuckzaza
我就好公平嘅
你提browen就合理化隻zaza咩
你提browen就合理化隻zaza咩

兩個都死全家就岩架喇

Ok?

兩邊各打五十大板
風水輪流轉
當年收人山都係咁

你為駁而駁有咩好講?

唔講 你就訓啦
仲要身材完全唔一樣

你有冇打過波架?

全部都余文樂嚟

可愛都話覺得人地冇心啦
抑或你仲清楚過佢呀?

講嘢

講緊嘅係zip腳動作可以避免,唔係技巧,街場識避,nba唔識?傑志踢波剷人識唔用鞋底去,皇馬唔識係咩道理,nba亦甚少發生zip腳又點解?就係正常都會避免傷到人

kl本身係有傷,但zip腳就係仆街,有咩衝突,zip腳亦係直接要kl休息。當局者迷未聽過,就係因為大家睇左咁多次replay都仲屌佢,覺得佢特登,同埋有幾可會係訪問直接屌條友呀,特別係kl。

講嘢?[/quote]

Playoff intensity同街場比
2.11m 127kg 呢啲因素你直接無視

大家覺得 就係事實
刺迷就代表大家
自己本人講嘅 就全部假嘅

上年Kevin love 今年Kelly Oubre Jr. Al Horford Kelly olynyk 全部都係例外 係小數

你繼續柒啦你
風水輪流轉
當年收人山都係咁

天理循環
利申兩隊hater

你為駁而駁有咩好講?

唔講 你就訓啦
仲要身材完全唔一樣

你有冇打過波架?

全部都余文樂嚟

可愛都話覺得人地冇心啦
抑或你仲清楚過佢呀?

講嘢

講嘢?

大家覺得 就係事實
刺迷就代表大家

上年Kevin love 今年Kelly Oubre Jr. Al Horford Kelly olynyk 全部都係例外 係小數

你繼續柒啦你[/quote]
咁直接問zaza肯定最撚真實啦,有哂replay大家有得討論

一年唔計playoff一隊82場比賽,發生次數有幾多呀少唔係一兩個就=少,要睇比例架,唔講以為zaza係211cm,200kg,竟然要叉隻腳去kl落地位先停得到
保雲個時都係比人屌到開花,點解而家zaza唔屌得?

你有冇打過波架?

全部都余文樂嚟

可愛都話覺得人地冇心啦
抑或你仲清楚過佢呀?

講嘢

講嘢?

大家覺得 就係事實
刺迷就代表大家

你繼續柒啦你

咁直接問zaza肯定最撚真實啦,有哂replay大家有得討論

一年唔計playoff一隊82場比賽,發生次數有幾多呀少唔係一兩個就=少,要睇比例架,唔講以為zaza係211cm,200kg,竟然要叉隻腳去kl落地位先停得到[/quote]
而家就係打playoff 你就唔計playoff
Kawhi就假 zaza就真
仲有咩招呀
抵撚死啦馬刺 要屌就屌保雲條仆街做咁多陰質野啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞