NBA playoff 勇士 vs 馬刺 Game 1

981 回覆
3 Like 0 Dislike

大家觀點與角度問題姐
你睇可愛franchise咪覺得咁講打橫黎
我睇波波教咁多年 大把dirty野啦

乜撚嘢觀點與角度呀 你打鳩人仲講到自己可撚醒目係戰術 你痴撚咗邊條筋呀死傻閪

巴打 班勇迷不嬲係無腦,睇波睇到個腦食哂屎,唔洗同佢嘈

人地咁多重心 點夠講

正所謂一物換一物,可愛draw到zaza犯規 換 可愛番入更衣室。 其實有咩問題

俾人攝腳 叫draw foul ? 你打左幾多年波呀

記得kobe都好似比人攝腳 跟住傷好耐
D進政好唔順
又話咩團體籃球
Aldridge 做緊咩
屌。。。恰著左依加先醒
Klay又真係可以廢到咁真係難得架喎

乜撚嘢觀點與角度呀 你打鳩人仲講到自己可撚醒目係戰術 你痴撚咗邊條筋呀死傻閪

人地咁多重心 點夠講

正所謂一物換一物,可愛draw到zaza犯規 換 可愛番入更衣室。 其實有咩問題

等價交換

咁我希望你第日打波 可以俾今攝腳draw foul
La真係要上力
Aldridge 做緊咩

即刻屌返球and1你睇

on9 你咁講法打乜撚嘢波姐 打交得啦

大家觀點與角度問題姐
你睇可愛franchise咪覺得咁講打橫黎
我睇波波教咁多年 大把dirty野啦

人地咁多重心 點夠講

勇狗真係好戇鳩
D進政好唔順
又話咩團體籃球

變左可愛籃球好耐啦
屌住啊LA
West打得幾好

廢到...
klay係咪on9嫁屌
D進政好唔順
又話咩團體籃球

咩陣呀大佬
仁k手感無就真係鐵到陣
第三節上籃都炒
仁k手感無就真係鐵到陣
第三節上籃都炒

人地咁多重心 點夠講

等價交換

我都係代入番勇狗既思路姐,果下foul之後 成班勇狗潛哂水打飛機暗爽,無人敢解釋
D進政好唔順
又話咩團體籃球

仲Duncan diaw咩

廢到...

勁過咩
klay 瘋狂起手 唔撚入 屌你傳翻比人啦 又唔係空曬

人地咁多重心 點夠講

等價交換

我都係代入番勇狗既思路姐,果下foul之後 成班勇狗潛哂水打飛機暗爽,無人敢解釋

有呀,就係Mile Brown用冇品戰術
D進政好唔順
又話咩團體籃球

仲Duncan diaw咩

傷咁多人係慘d既

人地咁多重心 點夠講

等價交換

有呀,就係Mike Brown用冇品戰術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞