NBA playoff 勇士 vs 馬刺 Game 1

981 回覆
3 Like 0 Dislike
klay 瘋狂起手 唔撚入 屌你傳翻比人啦 又唔係空曬

傳左
spurs 如果贏倒真係要還下神
可愛走左之後真係無撚晒火
比人禁住黎砌

勇士輸吧

人地咁多重心 點夠講

正所謂一物換一物,可愛draw到zaza犯規 換 可愛番入更衣室。 其實有咩問題

俾人攝腳 叫draw foul ? 你打左幾多年波呀

等價交換

咁我希望你第日打波 可以俾今攝腳draw foul

我都係代入番勇狗既思路姐,果下foul之後 成班勇狗潛哂水打飛機暗爽,無人敢解釋

有呀,就係Mile Brown用冇品戰術

我想知賽後draymond green會點樣解話,條咀泡狗乜柒都要嘈
唔係冇kl都輸呀

人地咁多重心 點夠講

正所謂一物換一物,可愛draw到zaza犯規 換 可愛番入更衣室。 其實有咩問題

等價交換

我都係代入番勇狗既思路姐,果下foul之後 成班勇狗潛哂水打飛機暗爽,無人敢解釋

唔好話幫邊隊丫 見到咁攝腳
邊個因爲咁受傷都唔好
笑左
讓可愛俾你都夠贏有突啦

人地咁多重心 點夠講

等價交換

勇狗
呢場勇士抵輸,出埋矛招都打到咁
利申 勇迷
Klay上到框都仲傳

人地咁多重心 點夠講

等價交換

我想知賽後draymond green會點樣解話,條咀泡狗乜柒都要嘈

老母節都要問候佢老母
Klay 生性啦你老母
Lma一俾人double team亂到
LMA波都揸唔撚實
Klay T不嬲季後賽神隱
Spurs 冇左kl 勁多to
做乜野
kd
屌 不如後日直接叫勇士對騎士算啦
開始頂唔住
Lma得啖笑
Kd
一波反勝

今場無隱,好有存在感
KD
相比之下 klaythomspson

雖然今場真是好廢,但又唔好吹到咁大
上年無佢輸撚咗俾雷霆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞