NBA playoff 勇士 vs 馬刺 Game 1

981 回覆
3 Like 0 Dislike

Zaza 死全家

整傷人最多話佢無品,賤格,洗唔洗死全家咁嚴重

https://youtu.be/F9jqRw9Kcco

dirk fan 表示已見怪不怪

呢條撚屌有咩價值留係nba?

zip腳埋地雷呢下無品就梗嫁啦,但馬刺又係咪有資格屌佢呢招又未必喎,馬刺有條友防守好堅(好似仲退役左佢個冧把)叫Bruce Bowen,呢啲咪風水輪流輸囉,講真當年佢有過之而無不及啦下話,卡特都中過唔少次佢呢味啦,最後馬刺拎左幾多冠軍?講真馬刺以前都係咁,唔好呢幾年先黎扮晒唔矛既正義之師喎

而家有保雲咪好 zip撚到手感仔 提早收山 好似法蘭斯咁就爽YY 唔洗見咁多勇迷

一早就應該係咁啦
你攝我我攝你
幾爽呀

睇nba最爽就係睇奧本山
勇狗真正防守贏得冠軍
希望馬刺可以繼續咁撚茅
手感仔KLAY GREEN KD
希望馬刺可以繼續咁撚茅
手感仔KLAY GREEN KD

二姑已經傷左啦
勇士好波
抵撚死啦馬刺 要屌就屌保雲條仆街做咁多陰質野啦

呢d先係人話
Fadedaway攝腳都可以話係唔小心
當我見識小
勇迷好低質拎保雲出黎就唔洗比人屌?
上面啲撚屌真係好on9 自己開post屌馬刺屌足咁多年就得 而家屌zaza又話抵死 邊邊球迷仆街啲呀
馬刺體系籃球 嬴緊25分 少個主將 唔識得調整戰術 一節半都守唔住25分 zaza黑腳係黑腳 但係馬刺自己之後都打得差囉
馬刺抵撚死,以前茅債唔撚駛還呀

紅色大字好有道理
勇狗真正防守贏得冠軍

攝咪攝 過多十年唔提得架啦
刺撚話既
攝腳贏得總冠軍
勇士果然不得了,當年馬刺bowen係攝都係攝其他隊關勇士咩事,輪到勇士黎報仇?
理撚得你

贏就得啦

屌,你自己都成9日ZIP 9人
你自己都唔覺得有問題 咁就緊係覺得無問題啦
等睇你係街場 唔覺意ZIP到人 比人開鳩你波

我成日打波,都有唔小心zip到人腳
我知道呢種情況容易出現zip腳

其實有冇諗過 zip 到人本身就係你有問題?

你未試過zip到人腳係咪因爲無試過出力防守衝向前補位?

冇 向前撲最多隻腳係佢側邊
唔會隻腳放到係佢落地個位

就算避唔切撲左向個人到都會即刻縮腳囉

利申 比人攝都跛過
自己平時打波都好小心驚攝到人腳 所以實縮腳
但打重要比賽都會照衝 最多落地避
縮左腳既防守壓力點都差d
所以唔係顧到咁多

唔知你打咩比賽要出力到唔睇人腳啦
但我諗打波唔會預對手好盡力
Zip撚你腳掛
你唔想斷 人地都唔想啦
唔做危險動作呢啲識架啦唔洗再教呀?

屌,你自己都成9日ZIP 9人
你自己都唔覺得有問題 咁就緊係覺得無問題啦
等睇你係街場 唔覺意ZIP到人 比人開鳩你波

我成日打波,都有唔小心zip到人腳
我知道呢種情況容易出現zip腳

利申 比人攝都跛過
所以唔係顧到咁多

Zip撚你腳掛
你唔想斷 人地都唔想啦

自己dirty都仲講出黎
Fadedaway攝腳都可以話係唔小心
當我見識小

睇住zaza重心係下身
然後行前多兩步

利申 比人攝都跛過
所以唔係顧到咁多

Zip撚你腳掛
你唔想斷 人地都唔想啦

自己dirty都仲講出黎

同埋你防守衝到唔識得停
好撚易撞埋對手犯規啦
人地冇zip到腳仲話返人冇出力守波

除非你的全力係岩岩去到人腳位停啦
你話parker 整傷nash ,所以今個po傷左都叫抵死。
但依家係kawhi 喎 ,佢做錯過咩先?低調 勤力,有進步,你咁樣整傷個當打球員光彩咩?

馬刺以前係dirty 呀, 保雲收carter 皮大家都承認,但近呢幾年有冇好轉到先?

利申:刺撚,純粹因為佢地唔獨食,防守行先既球風先鍾意佢地

當然你執住佢地以前dirty 既手法,popo冇阻止呢個球風較都係問題,咁始終呢個都係事實,改變唔到。
你話parker 整傷nash ,所以今個po傷左都叫抵死。
但依家係kawhi 喎 ,佢做錯過咩先?低調 勤力,有進步,你咁樣整傷個當打球員光彩咩?

馬刺以前係dirty 呀, 保雲收carter 皮大家都承認,但近呢幾年有冇好轉到先?

利申:刺撚,純粹因為佢地唔獨食,防守行先既球風先鍾意佢地

當然你執住佢地以前dirty 既手法,popo冇阻止呢個球風較都係問題,咁始終呢個都係事實,改變唔到。

而家改變咗冇咁dirty,就可以叫人哋忘記你以前好撚dirty?

犯事比警察捉到,都話要坐監。

bowen 以前不停zip腳唔單止冇罰,仲要有ring囉喎。

仲要今日全世界都係度fuckzaza , 冇嘢下話你地?

學你話 ,但依家係carter 喎 ,佢做錯過咩先?你咁樣整傷個當打球員光彩咩?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞