NBA playoff 勇士 vs 馬刺 Game 1

981 回覆
3 Like 0 Dislike
Iguodala係咪傷咗?

Green 會唔會話Zaza dirty player 呢
冇計 勇士平時練波有sip腳drill
今舖輸LA

輸gasol囉 完全比人克制

最後果下搶版比My Boy蓋住
如果LA再打成咁不如trade走佢算啦
今舖輸LA

輸gasol囉 完全比人克制

最後果下搶比My Boy蓋住
Zaza 死全家

Zaza 死全家

Zaza 死全家

整傷人最多話佢無品,賤格,洗唔洗死全家咁嚴重

https://youtu.be/F9jqRw9Kcco

dirk fan 表示已見怪不怪

諗起當年曼買小豬
屌 LA Gasol冇意思
講到尾都係可愛傷出先出事

佢已經好努力想撐起成隊
係手感差啲

打係佢傷岀之後,佢地真係打得不知所謂
Zaza 死全家

Zaza 死全家

Zaza 死全家

唔通呢個就係zaza的角色定位

當年唔係細Gasol咁忠心都唔會簽佢 防守差太遠 搞到佢依加係馬刺攞哂d功力練防守 搞到進攻差勁多
唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬
Zaza 渣渣
Zaza 死全家

Zaza 死全家

Zaza 死全家

呢條撚屌有咩價值留係nba?
其實我覺得LA ab位可以落多少少先拎波
唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬

咁叫撞?

打係佢傷岀之後,佢地真係打得不知所謂

當家球星傷出
對面KD又著火
對面又受緊逼
正常都怯喇
睇得出好亂
其實我覺得LA ab位可以落多少少先拎波

但係有好多球一攞波就比人二夾或者溜走個波

當年唔係細Gasol咁忠心都唔會簽佢 防守差太遠 搞到佢依加係馬刺攞哂d功力練防守 搞到進攻差勁多

我仲懷念緊早幾年playoff打雷霆個場勁撚到
垃圾勇 攝曬全隊直接攞冠軍好無?
唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬

收皮喇校長,邊撞呀睇過 zip腳呀屌你
唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬

咁叫撞?

咁叫hi到
唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬

咁叫撞?

咁叫hi到

你咁講 你老母都好快比人圍hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞