NBA playoff 勇士 vs 馬刺 Game 1

981 回覆
3 Like 0 Dislike
勇屎個代教練好似未用過啲後備咁

My boy佢地無乜出場
Manu
聯盟30隊真係馬刺最冇資格講dirty

你要用番同一件事講 每次馬剌有傷就提番bowen既話,你贏

大家一樣姐
望住對面隊有個絕對重心 冇左佢成隊打唔到波既 點解唔搵個角色球員仔打佢?

on9 你咁講法打乜撚嘢波姐 打交得啦

馬刺最冇資格講 bowen...

仲有個Horry

大家一樣姐
望住對面隊有個絕對重心 冇左佢成隊打唔到波既 點解唔搵個角色球員仔打佢?

咁佢係仆街就仆街架啦
十年前殺人犯唔比屌強姦犯?
Lma做乜撚野事
Green表示 西岸決賽太輕鬆
Q3 差7分
做乜9啊你
Lma做乜撚野事

Lma做乜撚野事

冇左可愛手震
勇屎個代教練好似未用過啲後備咁

My boy佢地無乜出場

第一節出左
之後都冇印象
Spurs好似冇咩人用咁

Aldridge

好似唔係好可靠

同klay一樣

講完即刻出事
留名今仗Curry爆50分
Spurs好似冇咩人用咁

Aldridge

好似唔係好可靠

同klay一樣

講完即刻出事

單打Zaza 都驚 咁又係嘅驚傷啊嘛
屌kd 垃圾

大家一樣姐

大家觀點與角度問題姐
你睇可愛franchise咪覺得咁講打橫黎
我睇波波教咁多年 大把dirty野啦

戰術,不過係冇咁有品的戰術
睇親kd射都無

大家一樣姐

每次提番Bowen

大家一樣姐

大家觀點與角度問題姐
你睇可愛franchise咪覺得咁講打橫黎
我睇波波教咁多年 大把dirty野啦

乜撚嘢觀點與角度呀 你打鳩人仲講到自己可撚醒目係戰術 你痴撚咗邊條筋呀死傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞