NBA playoff 勇士 vs 馬刺 Game 1

981 回覆
3 Like 0 Dislike
其實我覺得LA ab位可以落多少少先拎波

但係有好多球一攞波就比人二夾或者溜走個波

係因為佢無時無刻都想轉身射,如果唔拍波小勾手,人地想夾都容易拎foul,可惜佢d勾手好似弱左少少
唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬

收皮喇校長,邊撞呀睇過 zip腳呀屌你

又一條盲反
唔抵得勇士贏波

la post up jump shot強項,遠少少冇問題
人地有做功課就自然有針對性方法守你
唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬

咁叫撞?

咁叫hi到

你咁講 你老母都好快比人圍hi

唔好係到搏存在感,假膠喇屌你老母,以為激嬲人好好玩? 你老母比狗屌
仆街,好多假勇迷,真勇迷應該覺得贏得好唔光彩同埋Zaza真係好無球品,大家早點休息,game2再討論啦
唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬

咁叫撞?

咁叫hi到

唔想比人攝咪唔好跳咁高囉
垃圾刺輸波賴地硬
唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬

咁叫撞?

咁叫hi到

仆街,好多假勇迷,真勇迷應該覺得贏得好唔光彩同埋Zaza真係好無球品,大家早點休息,game2再討論啦

Agger 你 高汁湧迷
唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬

咁叫撞?

咁叫hi到

唔想比人攝咪唔好跳咁高囉
垃圾刺輸波賴地硬

仆街啦你
又光速割席
唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬

咁叫撞?

咁叫hi到

唔好係到搏存在感,假膠喇屌你老母,以為激嬲人好好玩? 你老母比狗屌

搏存在感比你老母睇咩
唔係hi到係咩啊?

我覺得岩岩最後4分鐘個情況,硬上會好d,即係12年大家嫂隻打法咁
又光速割席

之前仲有人笑鳩我假膠=假刺
出泥吠兩聲拉
我覺得 唔撚洗同班癲狗勇迷嘈
擺明撩事鬥飛
重理佢地做乜

唔覺得風彩 上面已講 根本就係搏大霧 老老柒柒如果馬刺齊裝真係可以掃鳩曬我勇

唔覺得彩 上面已講 根本就係搏大霧 老老柒柒如果馬刺齊裝真係可以掃鳩曬我勇
校長不嬲引戰撐勇

因為佢係吾皇打手
唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬

咁叫撞?

咁叫hi到

搏存在感比你老母睇咩
唔係hi到係咩啊?

校長開分身自己應自己?
仲挑釁我?你柒少陣起身返工喇
想打馬刺對騎
g2見早抖
非湧非刺迷
但無知一問
Zaza咁樣應該唔係故意下wa?
佢好似無睇到可愛嘅落腳點喎

我覺得岩岩最後4分鐘個情況,硬上會好d,即係12年大家嫂隻打法咁

佢已經係啦…最尾四分鐘佢幾乎每個possession都係paint area要波打喎

唔撞得去打麻雀啦垃圾刺
輸波賴地硬

咁叫撞?

咁叫hi到

搏存在感比你老母睇咩
唔係hi到係咩啊?

校長開分身自己應自己?
仲挑釁我?你柒少陣起身返工喇

我係分身
刺迷嚟講 你都算低質同爛口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞