NBA playoff 勇士 vs 馬刺 Game 1

981 回覆
3 Like 0 Dislike
收山腳, 屌

你覺得似有心定無意

你覺得無意?
zaza: It wasn't my fault.
我只係想勇士輸
仆街zaza,收山腳

咁點叫收山啊,,,圓柱體冇移動啊大佬.. 喺可愛自己落地問題

Zip係落地位都叫無問題
Celtics對lakers final有球又係咁
Kg zip隻腳落kobe度
我只係想勇士輸

唔好呀
仆街zaza,收山腳

咁點叫收山啊,,,圓柱體冇移動啊大佬.. 喺可愛自己落地問題

你都on9 驗眼啦 唔好睇波啦
仆街zaza,收山腳

On9勇係咁
Spurs完全打唔入
仆街zaza,收山腳

你試下射完波 咁樣俾人攝 傻西
仆街zaza,收山腳

成隻閪腳伸出去都叫冇移動
仆街zaza,收山腳

一定係可愛自己落地有問題啦,特登落去Zaza 隻腳道
仆街zaza,收山腳

On9勇係咁

雖然我係勇迷,希望可愛無事啦
見到都覺痛......一場傷兩次
Kawhi will out for the remaining of the ball game
仆街zaza,收山腳

On9勇係咁

垃圾可愛,自己唔識避就扮傷,可恥
可愛仔真係3節打卡
仆街zaza,收山腳

On9勇係咁

垃圾可愛,自己唔識避就扮傷,可恥

呢下有啲保雲feel呀
冇左可愛,馬刺好似亂好多
聯盟30隊真係馬刺最冇資格講dirty

你要用番同一件事講 每次馬剌有傷就提番bowen既話,你贏
屌你老母klay thompson
Kawhi仲係fadeaway,落地會後d
Zaza擺到明抽水
仲有green d小動作真係好撚多
kawhi出翻黎未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞