NBA playoff 勇士 vs 馬刺 Game 1

981 回覆
3 Like 0 Dislike
非湧非刺迷
但無知一問
Zaza咁樣應該唔係故意下wa?
佢好似無睇到可愛嘅落腳點喎

有埋gif
加埋zaza啲歷史
非湧非刺迷
但無知一問

好明顯冇心
班友盲反
非湧非刺迷
但無知一問

有埋gif
加埋zaza啲歷史

出晒手仲要係咁企前,咩居心自己諗
非湧非刺迷
但無知一問

望撚住落點再伸腳就真係......
非湧非刺迷
但無知一問

好明顯冇心
班友盲反

😂👍🏾
其實我覺得LA ab位可以落多少少先拎波

但係有好多球一攞波就比人二夾或者溜走個波

la post up jump shot強項,遠少少冇問題
人地有做功課就自然有針對性方法守你

我覺得岩岩最後4分鐘個情況,硬上會好d,即係12年大家嫂隻打法咁

佢已經係啦…最尾四分鐘佢幾乎每個possession都係paint area要波打喎

最後果兩定三個fadeaway都係掂框
非湧非刺迷
但無知一問

有埋gif
加埋zaza啲歷史

有冇咁狗

咁叫撞?

咁叫hi到

你咁講 你老母都好快比人圍hi

唔好係到搏存在感,假膠喇屌你老母,以為激嬲人好好玩? 你老母比狗屌

搏存在感比你老母睇咩
唔係hi到係咩啊?

校長開分身自己應自己?
仲挑釁我?你柒少陣起身返工喇

我係分身
刺迷嚟講 你都算低質同爛口

校長係到引戰,你都幫佢,湧士嚟講,你都算低質同爛口
非湧非刺迷
但無知一問

好明顯冇心
班友盲反

其實有打波就應該知道Zaza係故意的
非湧非刺迷
但無知一問

好明顯冇心
班友盲反

自己諗喇可愛出晒手仲逼前做咩??
非湧非刺迷
但無知一問

有埋gif
加埋zaza啲歷史

呢句就高質啦
應該企係到放低手 望住佢射
非湧非刺迷
但無知一問

好明顯冇心
班友盲反

自己諗喇可愛出晒手仲逼前做咩??

自問打波真係未試過攝到人腳
睇返Bowen d zip腳比下咪知係咪有心囉
非湧非刺迷
但無知一問

有埋gif
加埋zaza啲歷史

呢句就高質啦

出晒手喇喎 C Fu你有冇睇架?
我有話放低手咩? 隻腳係咁zip埋去想點??
非湧非刺迷
但無知一問

有埋gif
加埋zaza啲歷史

呢句就高質啦

唔應該繼續衝前,不過人地打緊nba,想法點同我地
非湧非刺迷
但無知一問

好明顯冇心
班友盲反

點會
好明顯冇心
你估好似你地個保雲咁狗咩?

咁叫hi到

你咁講 你老母都好快比人圍hi

唔好係到搏存在感,假膠喇屌你老母,以為激嬲人好好玩? 你老母比狗屌

搏存在感比你老母睇咩
唔係hi到係咩啊?

校長開分身自己應自己?
仲挑釁我?你柒少陣起身返工喇

我係分身
刺迷嚟講 你都算低質同爛口

校長係到引戰,你都幫佢,湧士嚟講,你都算低質同爛口

我冇話幫邊個
你自己十問九唔應 開口就屌老母
佢隻腳本身有事 唔係hi到係咩?
Zaza 死全家

Zaza 死全家

Zaza 死全家

整傷人最多話佢無品,賤格,洗唔洗死全家咁嚴重

https://youtu.be/F9jqRw9Kcco

dirk fan 表示已見怪不怪

呢條撚屌有咩價值留係nba?

zip腳埋地雷呢下無品就梗嫁啦,但馬刺又係咪有資格屌佢呢招又未必喎,馬刺有條友防守好堅(好似仲退役左佢個冧把)叫Bruce Bowen,呢啲咪風水輪流輸囉,講真當年佢有過之而無不及啦下話,卡特都中過唔少次佢呢味啦,最後馬刺拎左幾多冠軍?講真馬刺以前都係咁,唔好呢幾年先黎扮晒唔矛既正義之師喎
其實我覺得LA ab位可以落多少少先拎波

但係有好多球一攞波就比人二夾或者溜走個波

la post up jump shot強項,遠少少冇問題
人地有做功課就自然有針對性方法守你

我覺得岩岩最後4分鐘個情況,硬上會好d,即係12年大家嫂隻打法咁

佢已經係啦…最尾四分鐘佢幾乎每個possession都係paint area要波打喎

最後果兩定三個fadeaway都係掂框

Fadeaway就係問題,射唔順應該入去draw下foul勾下手,對住green呢d undersize都唔改變下
非湧非刺迷
但無知一問

好明顯冇心
班友盲反

點會
好明顯冇心
你估好似你地個保雲咁狗咩?

勇士都有保雲?
非湧非刺迷
但無知一問

保雲當年都會睇住黎出腳架😂
MVP ZAZA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞