(QP JJ) QP Exam Jun 2021 (2)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
MB除咗mark仲有邊個好,ted一個人教幾科其實掂唔掂
好唔好就見人見智啦, 但一個人教兩科既備課時間會比一科少? 仲要聽聞今次Module 12大改tim, 兩科一齊改真係好多嘢要prep過晒
想問之前係咪有人打過去公會問 有關Jun21 retake上期fail既Module 係咪冇得拎New QP本LP
你唔怕舊咩?
我有MD LP 全新未拆
我上期考
公會cancel jun果期 直到8月中先派LP
果陣我補Christine佢用LP教 由3月已經上緊堂 果陣用print出黎既LP
所以MD 果本冇拆過
不過係兩本書咁樣 唔係box file
tg左你
考module 11-14 嗰啲workshop 係咪一定要上? 成$1400 一堂
有無人想要finance專用計數機?用過幾次(未過保養期),300幾蚊買,有人要既話$250放
MA上期有補Fanny但fail左
D notes new QP有無得用番
會唔會轉補Phei好d定淨係補番revision就夠
M11有2本LP 加埋差唔多2千頁
我同你一樣
新手考early bird 應該最先報邊個module比較好?
same ask
Taky , 想問下fe package 3月12日個case analysis 有冇得上網睇番?
Thanks taky
Jun 21 係新QP第一次考試
唔洗上架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞