(QP JJ) QP Exam Jun 2021 (2)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
有冇人聽日workshop

有啊Module 11
利申份野唔識做
同未訓…
唔該晒taky sir 我想問院校姐係補習社? 即係你建議我去補習社讀返兩個冇得豁免嘅modules 再去公會12月補考?
大家去邊到考
有冇上期pass 左final 既ching
想問下有冇收到hkicpa 打電話黎叫你地做新fe workshop 同pilot paper 既白老鼠
有冇錢收
九展考
好 唔該晒介唔介意留個tg 我pm你
會展考
依家收準考證都有d緊張 驚要去新蒲崗果d場考
點解咁多人讚M12 Mark教得好,究竟佢教緊乜
佢D 英文唔難聽ga wor, 好易明, 你聽唔明英文定。。。?
睇左幾條片 , 全部照notes讀,有教過野咩??
FEB 上mark 都覺得教得一般 但notes清晰
之前mb 補 ted chan講書講得好d
不過呢d人夾人既姐都唔少人鐘意mark教法
想問邊度會有16年之前嘅past paper
唔通我pass得黎太低分
呢層認同 本身諗住係自己問題
次次上完堂 都唔識 要自己問人同備課

上埋其他人堂先發現 佢真係無解釋/ 講解入面d野
請問你點check 去邊考嫁
我係今日岩岩收到準考證佢寄黎
Fe 應該都係呢幾日收倒 module再遲d
開weekly schedule睇
佢notes 已經齊晒野 其實自己睇notes 唔聽書都得
無可否認佢份notes 真係好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞