(QP JJ) QP Exam Jun 2021 (2)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
仲未有ebook 叫人温乜
直接用公會出成績個email入面條link最快

公會個網就好似一本無做index的LP
好多資訊但要用時你唔會搵到
間firm 比個會review
個會今年咁得閒
是咁的 想問下Introductory Workshop有冇咩要準備?

睇過handbook冇乜點講過,上Learning Centre又未有Workshop Materials,但係今個月就嚟開始搞...
有無巴絲知今期MB 改得多唔多野
知唔知learning pack 幾時出?
考完今年FE pass 左清緊書架,有Kaplan 今年考完唔要嘅notes,有無人收留啲notes

https://t.me/lala1235616898
問撚左舞會,佢話新QP 嘅 LP 喺3月底先出
dklmch
3月底 dklm
咁撚遲先出,得3個月俾人温
不如轉會了
乜撚都遲,script review report 又係臨考前一兩星期先肯俾人,dklmch

舞會一年賺咁撚多啲 admin process 硬係唔可以做好啲,

完全唔撚係為會員/學生 著想

dklmch
有冇人報左ted 個fe class?
新手想問 workshop+exam 係吾係$3000?怕報錯
終於岀咗LP
FE係咪應該都用新LP?
因為黎緊要出job想問下有冇人試過係大陸上workshop. 之後係香港考試 . Email公會又唔覆
Taky sir, 想請問如果舊制pass AC兩科,新制pass BD兩科,咁日後考fe會唔會好難溫? d內容都改左好多
Under new qp 每個module 得返1日workshop ?
新system唔識報
我tg 左你
最遲幾時要報module / FE 🤣 點解我睇唔明嗰timetable
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞