(QP JJ) QP Exam Jun 2021 (2)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Google chrome
唔得喎 係咪有咩特別既方法去開
我上一期用到,可能有啲嘢改左
我上一期有用過ipad上 係一時得一時唔得 唔知點解有時無畫面
唔該taky!放工即試!
有冇人呢排預備緊MB workshop既野呀?
想問大家點搵d example?
我本身又未必好熟果個topic內容 / 只係大約知講咩
加上平時又冇乜點留意news/其他公司發生咩事
大家有冇d咩方法去搵example?
我係一click個video 就會彈第2個window叫我再login
Login 完又話我already logged in
係咁loop 最後用返電腦睇
係呀 無限細視窗, 一個video畫面login, 跟住畫中畫再叫login
iPhone 都有咁嘅情況
撳video之後叫你login
Login 之後撳video再叫你login
無限loop
去setting熄左safari個"防止跨網站追蹤"就得
chrome我就唔肯定點整
真係喎唔該晒
Taky sir,今晚上堂係咪帶M1 M2嘅Notes
下年再見
想問下Tax 今屆洗唔洗答Dipn22
Thanks
點解你今屆咁好人係到答問題
早幾屆你做開cd rom
今次邊個場考?
Taky我想問下簽經驗個問題
我做緊Big4 但唔係audit team
所以我條team冇人有cpa or AS
咁係咪都係簽唔到經驗?
麻煩哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞