[回帶西] 香港歷史上最勇武抗爭嘅一天,係1118,全城救理大的一天,自己諗清楚係咪因為區選/食黃店搞到冇人上街

428 回覆
1162 Like 32 Dislike
push
去街站
依然可以聽過路人都叫緊口號

食/買黃店只係比自己有個選擇
我琴日係另一個post同佢講咗好耐
今日你開post幫拖
唔洗再孤軍作戰真係好開心

香港人要自救
推 諗番起想喊
你要知道由連仔上年都跟班名毛口風話要保障”講唔岩聽真話”嘅自由
連登呢個壇已經唔可能再係黃forum
每日熱門至少2-3個鬥黃店鬥手足po
你知我知單眼佬都知係真內鬥定有人有心搞事
依家連登起碼3-4成acc係藍/毛/狗/pr
原住民同好似我呢類19年因為運動而上登嘅
一早因為連仔放任政策少上什至quit咗
連登變膠登係遲早,所以呢度嘅言論唔好太上心
現實生活大把人仍然係能力所及範圍內堅持緊

Savehk當日成功係因為人地一見唔妥就踢
所以我地點滲透分化都攻唔破

Btw,多謝樓豬你仍然有心機語重心長係度開po
單單打打d撚樣 見一隻block一隻
唔好話咩真話唔岩聽 d撚樣既目的根本唔係講真話
你又試下搵唔搵到一段係泛民叫人唔好守理大嘅新聞出黎囉 到一日肥佬黎呢個勇武派公敵都叫人去守校去救人你就知肯撚定係局啦理大一無戰略價值二無戰略意義三無可守之勢守守守守你條命咩
咁實好多人住康城啦,係要用最極端嘅例子嚟講
85幾多人罷你唔講
嗰次罷工罷度飛機都飛唔到呀

罷工唔work唔係黃絲廢呀
有三成藍絲唔罷
囚徒效應下註定輸

然後黃絲都嘗試解決問題
搞工會
聯合大家

你屈夠黃絲冇用未呀
中共出哂間諜同埋一堆機器入連登

呢度一早淪陷左,俾中共機器攻陷,個意志唔夠堅定就好易縮
係打呢個唔係打哩個
朋友你又打錯字了

同埋你話唔屌出生入死嘅手足
咁你做乜屌鳩我叫我收皮呢
佢會話:又屈毛/被熱狗
齊齊擊退5毛
咁罷鐵呢?到底點解咁少人罷鐵?
如果泛民叫人唔好出 咪變成孤立圍城內嘅人 當然佢哋去霸佔Poly之前我都有叫佢哋唔好去 中大係好彩 但既然米已成炊咁就應該要救 曾經有個電影故事係有一個人被困落後國家 之後要美國嗰邊救佢 就派出左個六七個人救佢 最後得返一開頭需要被救嘅人生還返屋企 但成件事依然值得
你地一直唔去承認大多數人都錫身自私嘅事實,冇認清楚好撚樣多鳩叫抗爭,但實情只係啦啦隊食花生嘅仆街哩,連個抗爭衰乜都未知,同班泛民廢老一撚樣。鳩叫多50年香港都唔會有民主!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞