[回帶西] 香港歷史上最勇武抗爭嘅一天,係1118,全城救理大的一天,自己諗清楚係咪因為區選/食黃店搞到冇人上街

428 回覆
1162 Like 32 Dislike
洗唔洗周圍講呀
講我今日罷咗鐵呀咁呀?
呢啲日常野自己做咪得囉
等年幾我都係為睇今日,點會放過呢個落井下石嘅好機會,屌你老味成班靠犧牲勇武換自己唔駛做尻噏都有糧出嘅仆街最好全部DQ晒佢破產嘅破產走佬嘅走佬咁就真係天有眼。
靚回
理大係陽謀,
擺明圍點打援,
但我哋唔出唔得。
手足已經做得好好救咗一批,
係狗知樣衰咗發癲用閃光彈人踩人,
嗰晚硬打之後其實前線實力十不存一,
再無能力組織到大型街頭抗爭都正常。
五毛退散
早就要正名1118
無一個手足係比人放棄過
唔使㗎,但眼見你唔係覺得過大部份人都罷咗下話
push
果日係咁聽到人嗌 入理大 救學生
大家有冇發現,連登總係有一班人,無論你做啲咩嘢,都可以有位話到你,一日到黑不斷講輸啦輸啦冇人做嘢啦,你唔做嘢佢地會話香港人係奴隸係抵死係癈柴,你去做佢地會話得雞水咁小力有咩用呀邊夠人鬥呀,不如放棄啦做隻港豬啦,當社會上有一大班人去做嘅時候佢地就會笑你係送頭係戇鳩,跟住就會講人地食花生睇戲呀你地就繼續做傻仔幫港豬移民走啦之類嘅說話內容。佢地真係同路人?大家試諗下,如果真係手足係會俾建議幫手補鑊,即使有唔同意見亦唔會淨係留言不斷笑香港人送頭嘅撚樣,冷嘲熱諷撚一黎只會對件事無幫助,二黎只會散播失敗風同打擊士氣,令人遺憾嘅係有唔少傻仔上咗呢一班人嘅當連自己都講埋一份。呢一班究竟係咩人,自己諗。
Push
假如你講嘅係事實
咁你有咩建議令呢班人罷黨鐵呢?

如果你真係想佢地好嘅話
又係呢啲飛機post 咁依家啲人去晒邊呀?唔係話防疫就移民,你班黃豬都係食返黃店算鳩數啦
Push
5毛嚟架
有隻入咗呢個post係咁放負
你想佢地好嘅話
俾啲建議嚟
洗撚理佢地咩 熱狗

黨鐵自己就有數據嘅,由2019前8月前同後比嘅分別只係平均每個月淨係少咗幾萬人次
又嚟咁你有咩高見
當時冇不反對通知書都照出嚟遊行,依家防疫大過天,都係幫手捉人冇scan安心出行好過
Btw我都想聽下手足你有咩高見
中大一役,已經係教訓。 poly 就直頭係重蹈覆轍。
香港人從來無放棄過 亦唔會放棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞