[回帶西] 香港歷史上最勇武抗爭嘅一天,係1118,全城救理大的一天,自己諗清楚係咪因為區選/食黃店搞到冇人上街

428 回覆
1162 Like 32 Dislike
原來已經年幾 呢啲歷史真相係要記住
沒有人懷疑你的堅持。

但現在的香港正處於不能公開反抗的年代,
你又怎麼確定身邊那些變回港豬的人,真的從此沒有作為?
或許他們有資助被捕手足呢?或許他們有睇狂舞派3呢?
那怕他們真的決定甚麼也不做,那也不是甚麼大問題。
至少我們知道他們的信念不夠堅定,不能把背後托付給他們。

而事實上,你也該學會偽裝成港豬。
群眾運動第一綱領是融入群眾,而不是獨立於群眾。
無悔抗暴之戰 對得住自己和每一位手足
認同理大一戰打擊最大 好多人經歷嗰次之後變到一蹶不振咁
樓主可以pin#305嗎?
有遍文提防5毛
please
Pinned
其實我講過好多次 不過唔知係咪因為件事實太令人難以接受 所以個個都無視
thanks
傻鳩覆到我未? 選擇性回覆? 咁樣係五毛所為喎
答唔到就即刻縮撚反入自己老母個閪度呀?
一下都覆唔到我 仲好意思話釣到我上水 真係比你笑撚死

重申講罷鐵唔撚係我
我嘅高見就係唔好再用防疫做藉口,夠薑就再好似19年咁 冇不反照出
依家到我問返你有咩高見可以變革香港 而你就話我答唔到你 又話做乜鳩 痴撚線
喂傻鳩 咁依家你有乜高見?

一開始唔係好搶口嘅咩? 唔係話自己講嘢好有point嘅咩? 做咩啞撚咗呀? 柒撚到你

講嘢咁有point但就一句都反駁唔到沉晚個位巴打 柒到

成個時事台嘅架都比你Diu晒啦柒頭
我一早出咗嚟啦, 但你好似柒到縮撚反入你自己老母個閪度睇唔到
配合政府
一時又話唔戴罩口罩法西私
一時又話裝咗安心出行
never forget never forgive
我想喊
仲攞35+打j而家區議員300+都保唔住
港共care金融市場?全球都減股票印花稅,今日財爺就玩反轉全球趨勢,加股票印花稅

共產黨由始至終只怕一樣野:港獨!!!

不過班只會飲飲食食吃喝玩樂買份報紙出下post就當抗爭,連個選舉都冇埋都仲只識鳩坐嘅所謂抗爭者,港獨?
不是所有人都勇武⋯
不是所有人能罷工⋯⋯⋯
時代革命?革條毛喇

所以不是所有人都能享有自由民主⋯⋯支那人一世為奴,奴才命⋯⋯⋯再過多50年都應唔會變
如果用隕石擊 破壞港交所同埋香港貨幣結算嘅電腦運作系統(部電腦唔係港交所總部)都有機會

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞