[回帶西] 香港歷史上最勇武抗爭嘅一天,係1118,全城救理大的一天,自己諗清楚係咪因為區選/食黃店搞到冇人上街

428 回覆
1162 Like 32 Dislike
上了
自私到你 做冷氣軍師仲好意思咁大聲
希望手足你係外國瞓得安心啦
難為班義士比人告暴動 坐十碌八碌 真係condom嚟

Btw會唔會係因為你要諗點幫你做冷氣軍師單嘢圓謊所以先咁攰呀?
cctoy冷氣軍屍水人去poly害死幾多人又唔講,cctoy係咪覺得自己一啲責任都冇?
唔覆你又話我選擇性回覆,覆咗 你又叫我唔好覆你,手足係咪有思覺失調? 睇睇醫生好啲

Btw FYI,你好似中咗第一點

1. 五毛會選擇性回覆,唔會回覆理性討論既內容,只會回覆進一步激化既內容,一方面激化雙方,另一方面令正確及有效既資訊無法保留同傳播。

🙏🙏🙏
當初唔出係肺炎好大程度
1月1仲有100萬人
但而家仲要面對國安法
黑驚佈局嚴左好多等問題
難度高左好多
我而家仲係熱淚盈眶

大家要堅守信念
記得煲底之約
願榮光歸香港

血海深仇
同大家嘅信念
Push
35+ 戰略上成功,不廢一兵一卒下引到中共攬炒
日治時期、俄治時期點可能有所作為呢
何況中共現在已經不惜一切在鎮壓
泰國、緬甸的抗爭也稀釋了國際對香港的關注
再做之前做過的事,也只會得到同樣的結局
甚至更糟
在處境改變或找到有效突破口前
先學會潛伏

然後希望這影片能幫助到你:
https://www.youtube.com/watch?v=_TTgNhYVlQM
仲識上帝視角
屌留守嘅手足送頭
35+ 戰略上成功,不廢一兵一卒下引到中共攬炒
只於手足出黎,我唔係幾同意,戰術同武備都要強化先有意義
要真正攬炒應該直接引英美聯軍入黎解放香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞