[回帶西] 香港歷史上最勇武抗爭嘅一天,係1118,全城救理大的一天,自己諗清楚係咪因為區選/食黃店搞到冇人上街

428 回覆
1162 Like 32 Dislike
多謝樓主
輕輕一推
最撚憎單單打打d撚屌
連登由7-8月已經被泛黃政棍嘅打手全面進駐控制風向啦,之後無論係叫打定係叫停無一不是為泛黃培養票源,果陣有勇武話打緊仗仲選乜尻,即刻俾啲票償撚屈係黑狗,好啦到勇武無眼睇諗住抖下由尻得你,你班仆街就嫌民氣唔夠要臨選之前送多啲頭黎感動港豬,結果贏選舉輸抗爭,而家連議席都無埋隨時仲要嘔薪津,我睇到呢度真係笑出聲。
理大係應黎明行動而生
關飯民乜事?
區選大勝 民意佔八成咪又係輸 廢材
希望大家月捐612 真係最直接幫到手足 依加612乾曬塘 每個月都清 啲手足打官司條路仲有好長 求吓大家幫手
每次睇番都會喊

無論如何所有野都未完

大家都要堅持落去 無論用咩方法 真正嘅結束就係你放棄個陣
樓主做得好
你不如講下當晚民陣吹晒大雞但最後有幾多人出去?果190萬去撚左邊?

忘記左只得班後生圍城?(目測都見到大部份都是)

忘記左當勇武要人果時,但不停有人吹雞冇圍城送頭?

忘記左果班年年六四打咭維園鳩叫嘅廢老左膠果日都仲掛住番工?

忘記左個個出到去但冇人敢行去理大?(點解?只因為TG?因為唔撚夠人呀柒頭!)

忘記左仲有好多手足困係入面果時班自私撚係度吹投降?

忘記左一班自私撚白痴由果晴開始就吹黃色經濟圈、勇武要休息?

忘記左有班on9叫人放眼選舉?現在個選舉冇撚埋喇

乜理大事件後仲有大規模抗爭示威咩?番撚晒屋企出post同吃喝玩樂飲飲食食黃店打咭呀DLLM!
你搵返果個星期嘅報紙出黎,睇下係乜野人最落力打鑼打鼓吹人出黎守死地再講野啦
好有印象
嗰時不繼講浪漫主義

有手足要救>屌你浪漫主義
救唔到手足>又話齊上齊落嘅屌你
唔係輸唔輸個問題
係屈我地成班抗爭手足,連登仔
因為區選/食黃店而唔抗爭
搞到今時今日咁
就唔撚得
明明事實就唔係咁
agree
係好撚多
佢地日日係度屌黃絲on9
心諗jm9姐
在心中,明既一路都明
支持
你都on9
果陣係傳停戰兩個星期等區選可以順利進行
因為再打既話政府就可以話治安太亂暫停選舉
Well said
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞