〈SHINee討論區〉(5) 唔好打俾我呀!Don7t call me!

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
有無人揾到cultwo show中字?
揾左勁耐 好想睇呀
Key着短褲
TVN個團綜好好笑 珍基甩假髮
我都係喺twitter睇到snippets咋 應該要再等下 呢排好多野睇
今次係官方上傳嘅片 所以唔加密
希望潛水SW同路人都一齊嚟欣賞我哋LEADER嘅歌聲
MEDLEY部分06:11開始

歌單:
再演(AN ENCORE) (2015)
四季寒(LOVE SHOULD GO ON)(2008)
姐姐真漂亮(REPLAY)(2008)
氧氣般的你(LOVE LIKE OXYGEN)(2008)
RING DING DONG(2009)
DREAM GIRL(2013)

https://www.youtube.com/watch?v=L0tHE7VVAOs&ab_channel=tvN
MUSIC CORE COMEBACK會唱Don't Call Me, Heart Attack同KIND
衰D咁講
泰民SOLO都可以初動賣到十幾萬
冇理由加多3個人上唔到10萬掛
SM真係ON9架?[/member]

雖然7咗 不過都覆多次
對唔住絲打係我隻手衰
投票師出動!!!
show champion!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞