〈SHINee討論區〉(5) 唔好打俾我呀!Don7t call me!

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
31/12嗰陣CLOSE咗喇 唔會再用
SM全部藝人嘅官網都CLOSE咗
lysn有齊哂佢哋嘅schedule呀
係愛嘅力量
閃閃都好努力 瘋狂上節目宣傳 多到追唔切 好幸福
Youtube recommend左呢條片 係高清版本
https://youtu.be/_3PASwSgeKk
一開始RDD金髮look入坑覺得佢好靚仔
了解落先發現佢根本全能
唱得跳得 又有才華 連小說都寫過
性格又溫柔細心 仲會了解社會時事
點解可以有咁完美嘅男人

二哥喺我心目中兩米高
二哥真係好完美
真係唱得跳得又識創作,仲要識樂器,煮野食,對屋企人同成員又非常好(好似對f(x)個種關心阿妹個種feel都好好男人)
性格真係認真時認真,細心時又好細心(睇hello baby個陣口講唔識照顧小朋友,但係又會好關心小朋友個陣既心情
身材比例好到其實唔多睇得出哥哥既真實身高!襯衫又好睇!
到而家哥哥都係我理想型
細個果時係女友飯,真心想嫁
下面啲comment
都無諗過有一日睇到當年1080p嘅佢地
全程姨母笑
雖然泰民唔鍾意俾人話佢靚
但一路睇一睇驚嘆佢個美貌
佢真係好cutecute呀救命!!!!

https://youtu.be/W6fcKVZmsu0
諗起細個會同朋友ff同每個成員嘅理想關係 應該點排
分別係有以下呢5個關係可以選擇
老公/男朋友/初戀/屋企人/青梅竹馬
曾經佢鍾意人哋讚佢型仔多過靚
不過佢而家話只要係SW講嘅讚美說話佢都鍾意聽
諗起細個會同朋友ff同每個成員嘅理想關係 應該點排
分別係有以下呢5個關係可以選擇
老公/男朋友/初戀/屋企人/青梅竹馬

我一把年齡講哩啲好老尷
只可以講做到佢哋身邊嘅人
不論係家人 朋友定係同事 都係好幸福嘅人
人設哩樣嘢做明星 甚至普通人都可能會有
私下嘅佢哋係點我唔知道
而我同佢哋面對面接觸嘅時間就係演唱會fm頒獎禮
不過睇同佢哋合作過嘅工作人員 做過訪問嘅記者
前輩後輩朋友對佢哋嘅評價 佢哋都係好好嘅人
聽唔明但佢地q到震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞