〈SHINee討論區〉(5) 唔好打俾我呀!Don7t call me!

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
我都係睇完呢條片就無心情睇其他綜藝
個心噏住噏住咁
今日早啲瞓聽日繼續守live投票刷view
見到有媽媽寫咗後記
同taemin 拍檔果個小朋友
都有問點解得番四個人
見泰民解釋得4個人已經feel到一定有問節目組cut左,太虐了
成日都會諗二哥當兵會點結婚會點佢跳don’t call me會點會著啲咩衫咁
果段時間真係好痛苦
我連our page都唔敢聽
睇完果場東蛋之後就冇再睇過果場演唱會嘅片段
因為果種痛真係唔想再經歷

六輯打歌望住佢地啲表情神不守舍咁真係好心痛
呢啲野同其他人講真係唔會明
雖然而家都跨唔到心理關口
但而家望住佢地一齊玩真係好開心
中意閃真係唔會脫到飯因為真係一齊經歷太多

多謝閃多謝你地

5HINee forever
同感啊親我宜家有時玩bubble都會無啦啦諗:如果二哥係度同我傾計佢會send咩呢,係咪會唱歌呢如果果個年代有bubble就好,可以無限比溫暖佢
抱抱大家!!!聽朝訓醒冇事啦!
有啲傷口真係一輩子......

多謝大家今晚一齊圍爐
5HINee forever
聽日繼續努力應援閃閃
早晨呀大家☀️
琴日沉澱左嘅情緒 今日要變做支持閃嘅力量!
音中投票已經俾人超前喇
今日10am截止喇!!! 未投就快喇!!!!
Download mubeat app 睇廣告好易咋
依家仲係俾人反超前左,大家有時間幫手投個票!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞