〈SHINee討論區〉(5) 唔好打俾我呀!Don7t call me!

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
REACTION to ‘Don’t Call Me’ ☎️❌ MV | SHINee Reaction

https://www.youtube.com/watch?v=4l-wCVL1thU&feature=youtu.be
兩個stage d 衫都好好睇
Heart Attack句Everytime 係邊個唱?似到直情拎左二哥以前d 錄音咁

IU幫手宣傳
造型好可愛好多detail位,蹦條褲膝頭哥位都有design,佢地四個造型都好襯佢哋,靚到好似四隻各有特色嘅公仔咁

編舞好有創意好好睇

永遠都話閃live正過studio version,d聲好靚好夾好舒服

蹦真係ending fairy,睇完成個stage心心眼狀態然後見到佢果幾下喘氣笑到傻咗
本李泰民本命•睇完預告圖爬咗去珍基度•睇完mv爬咗去豪度•sw 宣布今日睇完ending fairy既ending後要爬去kkb度
尤其珍基好白馬王子feel,真係直中我心臟 點解可以咁童顏
李泰民係咪場場都要彈琴
COMEBACK STAGE就有
之後就應該冇喇 如果下周仲繼續活動嘅話
希望打多幾場 話哂今次成績咁好 又隔左幾年
冇錯!今日真係睇到我嘩嘩聲,全程都好high
超鍾意個造型!大家都好靚仔珉豪套衫好襯個紅頭

好想隻專全部歌都有舞台一定好養眼

有無人睇左start up個綜藝既中字,兩個鐘既節目我睇左三個鐘都有,笑到我肚痛
中間好多背景音都係二哥把聲,再加埋珍基整medley既心意,同埋節目組個hashtag都有#종현,成個節目都好有心
珍基由一開場可愛到尾,kibum綜藝感又係無啦啦爆一句笑到我死,崔熱情打藍球個段好青春好可愛睇到我都緊張埋,忙內又係唔識演戲又要挑戰個人技...四個純真可愛既寶貝,真係睇多幾次佢地既節目都咁開心
特別有佢地模仿出道個陣既練習,真係穿越返一開始入坑既感覺,出道咁多年都係咁純真善良既少年們,真係難能可貴
呢個我又係睇左好多次,笑死,佢地勁吵吵鬧鬧最鍾意睇佢地無厘頭吹水,好自然又溫馨既嘈
人地既ending:美麗的疲倦美
我地kibum既ending:哇影我?等我扮下野喘氣先
真係好可愛 不愧是key
係!個紅頭見好多sw(包括我)睇完mcd stage後都由麻麻地轉軚話幾正
係!個紅頭見好多sw(包括我)睇完mcd stage後都由麻麻地轉軚話幾正

本身覺得都ok 只要唔好打大光燈就得
而家變咗好ok
要用MUBEAT APP投票
會喺下星期二開始投
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞