〈SHINee討論區〉(5) 唔好打俾我呀!Don7t call me!

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
多謝你呢下yo住既留言,提醒我可以好開心咁提起鐘
呢兩日因為私人野+掛住鐘,眼淚係咁流,岩岩睇晒大家嘅cm,想講一句,大家辛苦喇,大家既心都辛苦喇,我哋要一齊開開心心繼續陪住閃,我相信鐘喺上面見到我哋開心佢都會好開心

一位粗卡!繼續橫掃一位吧
'Don't Call Me' ☎️❌ MV Shooting | Behind the SHINee

https://www.youtube.com/watch?v=uzY7esxYRSM&ab_channel=SHINee
我想買曬佢
大家記得投呀!依家仲係二位
今日encore stage唱Live勁好聽
佢地真係好努力好熱愛SHINee呢個團隊
感覺二哥件事令佢地更加團結更加努力
閃閃以後走花路吧
我真係完全分唔到佢地開定唔開咪
https://youtu.be/jUoWKqiSGvE

MCOUNTDOWN ENCORE FULL VERSION
今日又食CD飽
佢哋真係好cute好好笑
但轉頭又勁型
見到有comment話佢哋已經食CD都唔夠 要食埋錄音棚
畢竟係一出道就全開咪嘅團 實力當然係無庸置疑
見住佢哋實力咁勁 但每次都仲會有進步 真係好佩服佢哋
Proud to be SW
我講本身佢地stage
我本身以為佢地全開咪
所以IU 話2008 個陣連啲前輩都會睇shinee rehearsal
佢哋而家咪得叻咗
之前真係一睇就睇得出
而家啲預錄技術越嚟越好 加上閃嘅live嘅實力太好 真係好難分到
好聽到痴線仲好聽過 cd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞