〈SHINee討論區〉(5) 唔好打俾我呀!Don7t call me!

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
一定係🥺以前珍基都冇向天唱歌呢個小習慣 好暖啊嗚嗚
真係好鍾意深入講音樂嘅interview
大家都好有想法 SHINee先可以出道咁多年都一直有新鮮感

最尾Key講唔知之後可唔可以再出歌著靚衫
真係睇到眼濕濕 突然好驚時間過得太快
好想同SHINee永永遠遠行落去呀
珍基超可愛 minho最後個跌落眉毛既紙片
珍基似係扮緊the ringtone唱sign果陣 俾佢地笑果個表情
mh一開始仲要係特登攞定塊紙片貼喺面 真係俾佢笑死 冇得輸
幾時到泰民
fanplus4月明星生日應援仲有兩日就完
暫時鐘鉉仲喺第二名
如果最後鐘鉉成功拎到第一名嘅話 我會有抽獎
禮物係鐘鉉幼稚園生公仔1隻
稍後會公開參加方法

希望大家踴躍參與! 為鐘鉉應援!
聽到第一句已經起曬雞皮閃既ballad真係世一 仲要係咁高質既音響studio有鋼琴版
推呢個努力睇廣告投票!
肉麻都要講句 只要佢哋開心同覺得舒服 做乜都會支持
[안방1열 직캠4K] 샤이니 'Don't Call Me' 풀캠 (SHINee Full Cam)│@SBS Inkigayo_2021.02.28.
https://www.youtube.com/watch?v=cy5sztcN-y8&ab_channel=%EC%8A%A4%EB%B8%8C%EC%8A%A4%EC%BC%80%EC%9D%B4%ED%8C%9D%2FSBSKPOP

[안방1열 직캠4K] 샤이니 'Heart Attack' 풀캠 (SHINee Full Cam)│@SBS Inkigayo_2021.02.28.
https://www.youtube.com/watch?v=L2ZercSm6wc&feature=youtu.be&ab_channel=%EC%8A%A4%EB%B8%8C%EC%8A%A4%EC%BC%80%EC%9D%B4%ED%8C%9D%2FSBSKPOP
對佢哋有信心可以好似神話咁行落去
仲諗緊啲日子係咩 又唔係生日
嚇親珍基
今日線上fan sign 大家都好cute
Key仲要係咁亂入

https://twitter.com/cosmicsticks/status/1365982089632313345?s=21
有d唔明點解sm cut左鐘鉉d野
睇佢地綜藝又cut左淨係show 4人岀黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞