〈SHINee討論區〉(5) 唔好打俾我呀!Don7t call me!

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
笑死 做乜要玩民子
好搞笑
泰民話珉豪同佢講知道閃輸咗
所以見到閃贏咗好驚訝 話珉豪呃佢
啱啊 佢哋一直都對得起contemporary band呢個定位
不斷引領潮流 而家聽返舊歌一啲都唔過時
好清楚自己想做啲咩音樂同有咩目標
只係有時行得太前 好多人都唔識欣賞
但之後會發現原來SHINee一早就已經開拓咗新嘅潮流

可以喺呢個娛樂圈保持初心 堅持自己要行嘅路絕對唔易
呢個都係我一直好欣賞閃嘅其中一個原因
忙內就係攞嚟玩

然後過幾年民子又會話係扮俾哥哥呃
Btw 唔知會唔會有online concert呢
即使唔係實體concert都好想再睇佢哋嘅演唱會啊
珍基bubble好似話聽日係最後一日打歌

咁難得cb起碼4周啦...
我都覺得好短
但之前key 係咪話又準備緊
唔通repackage?
我都想
不過佢哋啲schedule 咁忙
都幾難
啱啊 佢哋一直都對得起contemporary band呢個定位
不斷引領潮流 而家聽返舊歌一啲都唔過時
好清楚自己想做啲咩音樂同有咩目標
只係有時行得太前 好多人都唔識欣賞
但之後會發現原來SHINee一早就已經開拓咗新嘅潮流

可以喺呢個娛樂圈保持初心 堅持自己要行嘅路絕對唔易
呢個都係我一直好欣賞閃嘅其中一個原因

可能都係因為保持初心
所以佢哋保持到咁fresh嘅形象
各自solo定係團體一齊都係咁正
我估佢地點都有repackage🧐 SM出親碟都唔會得一次
我都想有 話曬SM家個個cb親都有...唔知有無默默準備緊呢
不過老實講shawol 呢個飯圈少好多drama
所以都追得開心舒服

我開頭追開sm其他團
發現泰民再發現SHINee 真係番唔到轉頭
正如買開靚嘢番唔到轉頭一樣
好似民仔spoil 佐會有?
我都覺,話曬cb舞台淨係表演一次浪費曬
記得佢話「comeback唔至一次」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞