〈SHINee討論區〉(5) 唔好打俾我呀!Don7t call me!

1001 回覆
26 Like 3 Dislike

勁好笑 認哥個interview劇本有人舉、鏡頭有人舉、提問紙有人幫手開忙內沒有手系列
同感 身邊無哂sw
得自己由中學追到而家出嚟做嘢
不過都好驕傲自己唯一同永遠鍾意嘅係SHINee
唔該晒
就算大個咗 我真係好鐘意5hinee啊啊啊啊
我身邊都冇曬 唯一一個去左澳洲讀書
我就好彩啲 識開嘅都係同一班人
好慶幸大家都冇變過 仍然都喺度
睇住好多SW由學生到而家出嚟做嘢
姐姐嗰批就結婚 生小朋友
以前閃都有嚟開吓演唱會或者出席活動
所以聚會比較多
而家有疫情加上活動少咗
就比較少機會聚埋一齊
有好多美好回憶
最記得13年大家三號波一齊淋雨
17年嗰陣大家一齊傾SMTOWN應援 氣氛好好

哩段時間大家經歷咗好多 開心同唔開心都一齊過
就算唔係成日聚埋一齊
只要佢哋有活動 大家都係會雞啄唔斷

SW都好親切同友善
好多SW其實都係喺活動或者買飛識
而且識多個人點都係件好事
13年淋雨係唔係啟德果次 果陣我都有去
真係好熱血 同隔黎啲SW一路跳一路淋雨一路應援 連閃閃都好enjoy
真係好懷念
有閃飯開左代購呀 有興趣可以搵佢訂
啟德嘅朋友我嗰次真係差啲中暑 啲腳俾水浸到皺哂皮
記得好耐以為SHINeeHK個forum招人入whatsapp grp
525會搞gathering 但每次都係exam period去唔到
好可惜
點解拍啤酒廣告都可以咁可愛
Wait I hate your call
果幾隻青蛙仲要係有跟住啲舞步
好q 想睇q版dcm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞