對YouTuber 托哥 Torres 好失望

598 回覆
3639 Like 99 Dislike
南非英文憑咩override英美澳加紐星嘅英文啊
南非婆返去講南非荷蘭文同斯瓦希里語啦
咁只可以話當年佢對手弱或考官手鬆左
Block this YouTuber, who is just an asshole attention seeker!
香港人就係咁玻璃心,明明自己錯仲屌鳩踩低你,仲話去英國,加拿大?咪畀啲鬼佬笑到荁都面哂囉。
睇到國冇G音想問即係點
條友藍撚到仆街
佢出片頭兩日 我已經係咁屌佢
真心覺得佢呢條片好垃圾
條友死藍屍黎咪撚睇佢啦
佢都係XGU Grad 咋嘛 溝條鬼妹就扮哂ABC
講英文最緊要係要夠膽講肯講 有時係外國 明到個意思 大家都冇所謂 所以先會慢慢講得好 慢慢改善 條片應該搞到D講得唔好既觀眾唔敢講…..
以為自己好勁
唔好睇啦 佢睇賺view
認同
好多人由細英文書寫都唔差 但畀人笑英文讀得唔好 就唔敢講
我都知語言係講得多先會順同捉到啲accent ,但試問一問口就畀人笑嘅細路又點有信心講
Torres Pit 別洪優
大陸仔姓氏 睇佢一副北方人樣知咩事啦

上網話佢唔只藍 直頭紅底
早幾年已經喺大陸拍緊神街訪
佢藍係應該
大陸人+紅底學校高材生
上面有人問佢英文程度
淨係知佢中學英文5*

利申:師弟
係現行7 7 7 7 總分28分下,佢最多咪22-24分左右,5-5*,大機會5*

仲要叫人托哥
自貶身分到咁
真係賤種嚟
骨子裏流住奴隸嘅血
係咁challenge個英國啊伯 都廢事彩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞