對YouTuber 托哥 Torres 好失望

598 回覆
3639 Like 99 Dislike
藍既垃圾
佢條女好似好正
咁都上到熱門
仲有人睇呢條契弟
垃圾到仆街
呢係撚樣不嬲都肉鳩酸 睇都弱智
南非國籍,passport 仲shit過支那護照
嚴格來說條女來自第三世界
呢個不嬲on9嚟使乜睇 啲片出名劣
真心見撚到佢燥
個英國呀伯讀women 心諗你都on99,即走

即刻youtube 禁不再推薦
「你」字會冇發個 N 音
「國」字冇發個 G 音
的確係FAIL BASIC CANTONESE
屌你老母臭閪 睇埋啲垃圾藍絲
我唔明你點解對佢有期望
一早block柒咗條藍屍
通常係女人笑

笑住問:你做咩走音呀? 哈哈
突如其來, 一下out of expectation嘅野囉
咪好似笑片笑點, 周星馳啲野咁獨立睇可能唔好笑架, 但係你思路順著之前情節一路去嘅時候, 佢突然之間黎一下你意想不到嘅野咪好笑囉
點會得5,托哥speaking 5** 佢自己講既
港大畢業有乜咁勁啊.... 唔覺得點勁,除非係醫/法+pcll,港大而家21分就入到,每科考4,一兩科考5就入到了。我同學22分都入到理學院,唔係nonjupas 就係jupas直接入,仲要往屆生。

條女係鬼婆?係南非婆啊。南非shithole國家嚟,人均收入低過支那,白人賤過地底泥,南非passport免簽證國家同支那護照差唔多。南非婆嫁到香港算係階級提升,反而是托自降身價。

高大?我夠米八啦,又點?食d蛋白粉都有d肌肉啦!

你優秀過拖哥很多。俾d自信自己!
咁只可以話當年佢對手弱或考官手鬆左
『有啲人讀「你」字會冇發個 N 音
讀「國」字冇發個 G 音
咁唔通佢哋又FAIL BASIC CANTONESE?』

其實我認為呢啲字算basic,知而不改嘅我會覺得你都幾fail
讀音其實好重要,應該學返/用返正確嘅讀音,儘量撇除懶音。
我唔係啲咩語文大師,純粹係個人見解。

不過Torres呢條友真係令人好想大巴大巴車埋去
南非肉便器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞