對YouTuber 托哥 Torres 好失望

598 回覆
3639 Like 99 Dislike
鬼佬口音都唔一定準啦
我係英國旅行回程比鬼佬叔叔搵我吹水,我英文差佢都唔笑,慢慢糾正我同了解我講咩,同埋佢地用字唔會好似香港學咁咁複雜,溝通到就得
香港學英文就係個句式唔難唔用,你用I go to school by bus會比人笑,但外國人根本就係I go to school by bus
香港人心態:睇入仆街最開心
你今日先對佢失望先好笑
仲問人espresso
以為全世界得英文
點知俾個意大利妹收皮
On99

人地德國人係咪要笑你Adidas 唔讀”啊di das”?
Volkswagen 係咪要笑你唔識讀 Volks”華”根

On99大英文主意
2019年瞓咗?
佢幫中共做英文文宣content farm 唱衰示威、唱好中共
個site叫dimsum,係同馬來西亞通緝犯(詐騙罪)一齊搞
呢單好似冇人記得咁

同隻馬拉逃犯搞fake news公司抹黑721啲市民
廣州人講廣東話都有d音同香港唔同, 係咪又要搵個廣州人話香港人讀錯?

個英國阿叔唔爆粗屌9條女已經算好,母語都比人捉錯處真係做乜鳩?
前排仲有大灣區青年講座

大灣區托哥
https://lih.kg/2358620
佢話佢淨係用劍橋字典發音做標準,跟個鬼佬話佢係用牛津
其實香港人由細到大都唔知點解鍾意笑人
學咩都要笑尻人先安樂 唔可以大家一齊互相討論一齊進步
一定要笑人廢 唔正宗之類
激嬲個英國人超7
平心而論 福中 港大 佢英文speaking好過唔小香港人
不過講到咁作狀就有點over
佢d片幾好睇 不過藍到咁 幾好睇幾叻都無用啦
btw 好多海歸派成日笑9佢扮上菜 但係大家根本唔同level
都串得算隱晦
Share左比幾個鬼仔同學睇,佢笑鳩個posh 阿伯果下起佢地睇到有小小燥底
佢之前話細個被人笑佢講英文 叫人唔好驚犯錯
依家笑鳩返人on9
利申 冇興趣睇
唔好幫條友刷view
London accent 同Liverpool accent 都差好撚遠啦
唔同所有Liverpool 人都有問題?
On99
個支那狗做咩學人講英文
淨係講支文咪得
好樣衰
毒撚扮型
佢本身就係拍神街訪岀身
直頭係紅啦
ming仔都話
其實佢啲英文好撚難聽
以為佢唔識英文
yt d鬼佬留言一面倒屌柒佢
賤種藍絲又影衰香港人
傻仔話個鬼佬英文唔準好心佢唔好影衰人,翻去支那打飛機好過啦
係囉佢咁撚愛國做乜唔搵支那女人做女朋友?
而家即係勾結外國勢力?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞