對YouTuber 托哥 Torres 好失望

598 回覆
3639 Like 99 Dislike
連登難得見到咁正面既comment
Candidate...我心諗做乜鳩讀到同詞典發音一模一樣都話人錯
不過是撚但啦橫掂佢藍屍黎
無期望過何來失望
利申從來無睇過呢條垃圾
佢係藍已經唔like佢
加埋依條片就更加討厭佢
Btw好好地帶個口罩唔撚得嘅
帶個透明面罩唔帶口罩真係好撚柒
我對樓主仲失望
竟然仲睇緊佢
我中學已經識呢條垃圾
嗰陣大把柒野 尤其是初中
我以前sub都係主要睇佢條女
我鳩考都有5*
我批評拖哥藍絲賤畜,encourage其他連登仔,你卻走嚟accuse我,仲要宣稱我錯晒,自己卻一段駁論都冇。
好多呢啲講廣東話講到歪嚟歪斜懶有abc腔嘅人
cls乜撚野人嚟

之前睇開佢
知道藍絲之後即刻唔撚睇
孝仔好睇好多
Mariohau
訓咗幾耐,呢件離地藍絲晨早表咗態
踩人國籍就過左喇...elon musk夠係南非人,係咪是旦一個英國鬼佬都高貴過佢先。國家、政府衰國民都會一齊變低賤係支共先會講嘅嘢黎
咪覆咗你囉屌...
琴日屋企人撳開睇咗一陣,燥咗

又話咩純正Oxford dictionary 口音, 屌你老味啦嗰個咪英國人嚟囉,做咗幾十年人唔識講英文咩

先唔好講各處口音/有唔同講法,你老母喺街話咩challenge 捉住啲外國人然後期望佢哋讀錯再籍此sell 個爛鳩course?

發撚神經
dl條片落黎?
拖哥讀嘅係surveying,受分有幾高呀?我16年入學,過陣時surveying收28分,best 5,lower quartile,我記得一清二楚,拖哥15年入學,早我一年畢業。
最後我考咗30分(5科),34分(6科)。根本我就絕對入到,surveying連面試都冇。我擺surveying喺我A2 choice,最後我intake咗A1。 我難道唔知收分?
同埋我知拖冇first hon,具體讀成點我唔知。

南非國籍垃圾過俄羅斯,南非白人就是賤種,仲低賤過支那大陸護照。講完,我唔會同你個五毛 hater 狗眼看人低嘅讀書垃圾 繼續argue收分問題、南非國籍尊貴程度問題、或是否值得崇拜拖哥條藍絲嘅問題。
見親藍channel就撳不要再推薦
如果個英文challenge係讀啲好長嘅字可能會好睇啲
E.g. supercalifragilisticexpialidocious
但成條片係變左做批評口音呢一個主題

而且唔了解 Candidate 嘅schwa音 只係另類讀法,一味就咬住人錯。

我以前睇過佢啲片想學英文(貪佢有中英對照),記得佢講過自己好唔鍾意佢當年嘅小學老師串佢英文差,結果依家就自我彭脹,走去串返人英文。

矛撚盾

希望可以多啲人屌佢,最好喺YouTube上面公開屌。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞