對YouTuber 托哥 Torres 好失望

598 回覆
3639 Like 99 Dislike
咩LLB係神科? 我唔知,我知嘅係law要讀到3.2以上入到pcll先神。law 唔包生仔,爛grade畢業搏唔入pcll仲衰過靚grade BA degree。

同埋又唔係個個人有6科34分都咁啱讀law,甚至有人英文冇5或者中文冇4但總分都有34甚至更高,唯讀不了LLB。

GBUS,MBBS,BDS咪係神科咯,34分確實入唔到。

其他邊科神? 你話我知,quanFi?BSc(Ac)?AMPB?唔好意思你講嘅呢啲通通理學院統計主修同學成績好d presentable d 都做到。同埋入archi很可能冇讀過M2,即係連上述嘅門檻都無法滿足。有邊科神 又唔使35分6科?你除咗神科邊科都入到,但講到尾,選到嘅咪又係一堆乞食科
因為我從細到大都係俾你哋班直男bully
所以我憎你哋 一句講晒 包括你Bowen
我憎你哋
花生 花生
想聽佢啲恥笑聲多啲
希望佢可以貼地啲 唔好成日以為自己好posh 就咩事都唔理
老老豆豆 大把人講得好聽過佢 都唔會用英文sell自己
但呢條粉腸真係唔掂
佢點會係posh,點都係chinese accent
發嬲走果個阿伯就posh喇
Local u扮bbc
Push.
咪臭系 佢好鍾意痴鬼仔鬼妹拍challenge佢chok accent好勁架 beautiful比佢講到biiiiiutiful
唔想睇佢D片,1秒都唔想俾佢賺
新年流流
一人少句
槍口對出
返到屋企得閒返,回返都係你嗰句:算啦你,乜都駁唔到就叫人算...
再起起你底,似乎係一隻死藍屍...
仲有人睇呢條藍屍我屌埋你老母呀
假㗎啲奶
屌 佢自已段片已經fail 哂
連字典入面可以允許嘅讀音都冇包到
遑論啲更複雜嘅情況 e.g. 口音
事後留言先補鑊
又要懶係小事咁話第一題橫掂都係送左一分畀人
大佬呀 冇人care 你個爛鬼測試有冇畀返分人地呀
而家問題係你矯枉過正仲誤人子弟呀
應該要道歉而唔係講到好似冇咩事咁
絕啲咁講 應該成條片remove 左佢
我睇完就係好鬼燥底
有係段片下面係咁批評佢
個標題講到好似段片好猛咁
我自知英文水平一般 抱住姑且學下野嘅心態㩒入去
睇完o 左嘴 仲有一刻懷疑自己係咪咁多年都真係讀錯左candidate
好彩有睇留言 否則我呢類英文水平唔上唔落嘅人一定畀佢害撚死
佢仲要講:"其實我都只係想表達母語係英文嘅都有可能講錯"
我屌你老母做好啲功課先學人出片啦
垃圾hard sell 廣告片
唔使打飛機㗎啦
youtuber黎講佢都算幾作狀
淨係記得條友賣gym廣告但又未練好 成pat豬油咁仲學人唔著衫 ig日日出佢廣告睇到想嘔
條鬼妹個嘴面好想一巴巴車落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞