對YouTuber 托哥 Torres 好失望

598 回覆
3639 Like 99 Dislike
Esl係咩?
吓...裡藍到咁我真係睇都唔會睇囉
如果個阿伯話自己係牛津大學英文系教授就好笑
English as a second language
佢話自己賣點係冇留過學,冇旅居過,係hk自學英文,咁計佢英語能力係平均以上既

最唔鐘意佢hardsell d插入式廣告,但內容ok la
true
托狗依啲垃圾都睇 你都好打有限
何文匯比人屌左好耐啦
我夠分笑邊個我自由 challenge我嘅請用分數說話
surveying medium 同 UQ都係29、30。
同埋全港top3%又點 現行制度同收分下,邊個神科可以入到? 咪又係非神科?靠d片呃d好似你咁樣嘅人搏名氣搵錢。
托粉絲=藍絲 block得
沒錯 , 給自己多點自信
話你錯,先要比錢上佢堂
咩我唔知dse邊科係用口語考喔
同我dse有咩關係
請就事論事,唔好mix呢兩樣嘢
從來無期望啵
網紅就算紅都唔等於有料有質素
垃圾直男 冇人想知你女朋友邊度人
我前男朋友夠係北歐人啦
同埋你話我知 5科30、6科34,三大邊個神科入得到??
不知所謂
我覺得算明串
Don't watch. Don't comment. Don't subscribe.
多謝指正
我以為 角 係K開頭
國 係G開頭添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞