對YouTuber 托哥 Torres 好失望

598 回覆
3639 Like 99 Dislike

佢part 1,係可以拎到6分,咁就可以100% 5**??
敢問你做過幾年marker panel??
agger 雖然完全應同樓主主要想講既野
但用呢個例子真係唔太岩

btw 托哥藍絲 唔好睇咁多
有啲人讀「你」字會冇發個 N 音
讀「國」字冇發個 G 音
咁唔通佢哋又FAIL BASIC CANTONESE?

嚴格黎講係懶音黎,都算發唔啱音,不過好多人唔care
agger 雖然完全同樓主主要想講既野
但用呢個例子真係唔太岩

btw 托哥藍絲 唔好睇咁多
下,佢Blue?
有睇佢YouTube 但認真5覺
賤種你都睇
廣東話都會,有時一字幾個讀音
對佢無希望 何來失望
On9 托柒係撚藍咩
佢直頭係紅啊
平時都唔會點care人地英文有minor mistakes
但既然你自己咁講得
你都pay attention to your grammar la
英文差就搵個紙袋笠住自己啦 唔好出街 唔好同人講嘢溝通喇 返工有英文 不了
佢成日標榜自己學語言點勁點勁 但係自己廣東話都未講好
南非白豬比英國佬串 底死
點解愈望愈似黑人
有啲人讀「你」字會冇發個 N 音
讀「國」字冇發個 G 音
咁唔通佢哋又FAIL BASIC CANTONESE?

口音代表一個人來自邊度同埋係身份,我地應該要為自己嘅口音自豪,理9得人講咩姐 大家明咪得 使乜人認同
佢邊間中學畢業?
托你老母哥咩 好撚熟呀

呢啲撚屌都睇
都唔止英文
學咩都會比人笑,果班人應該以前一出世就學識
學車問多2句就叫人唔好考,學英文就笑你發音,學某種運動出到街又笑鳩你廢
總之一句啦 藍就不了 以後唔睇
孝仔真本土
早期上海理髮店同重慶大廈嗰兩條片好正
運動嗰時知佢奶共即刻unfollow 咗,快啲收皮啦佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞