[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[6]夢夢忍蛙好無辜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
抽晒D金卡 一隻R 都無

咁快抽曬?我諗住等佢換下一個boosters 先抽~

派左彩?

yes

咁快抽曬?我諗住等佢換下一個boosters 先抽~

yes
點解今日11點後第一場唔係電腦既

好似真係無咗每日一電腦

好似真係無咗每日一電腦

唔明 冇試過十一點有電腦打 每日quest?
https://youtu.be/p4pLqe5Vykc

mega 進化 大型更新

好似真係無咗每日一電腦

以前每日十一點後第一場都係ai扮真人 易贏到不得了

好似真係無咗每日一電腦

我仲係電腦

好似真係無咗每日一電腦

點解我從來冇試過

好似真係無咗每日一電腦

點解我從來冇試過

因為你勁到唔洗電腦俾ai你都贏晒

段片一d都唔吸引 倒米

好似真係無咗每日一電腦

點解我從來冇試過

因為你勁到唔洗電腦俾ai你都贏晒

我已經幾個月都係打電腦
係咪我太廢
利申 啱啱出league嘅時候試過直接投降二百幾場
跌到600幾分,嗰陣未有月分計最高分嘅規則
因為啱啱出,月分等於牌面分
所以我整體勝率好低
唔知關唔關事
此game 已死
此game 已死

不思進取嘅營運值得可憐
成日諗住死靠一個活動就可以做落去
當年郵輪又係咁,依家gym又係咁
次次都係等d人玩到悶走晒先肯出新野
又無撚端端改到d箱唔出新野局鳩人課
又唔知自己d石賣鬼死咁貴俾百幾蚊先買得四抽
仲要好大機會出垃圾真係你抽埋我嗰份
鬼龍 紅藍飛機 烈空助 改強
鬼龍 紅藍飛機 烈空助 改強

不過我個幾隻代歐要收皮了…好彩都夠寵玩其他隊
睇佢改咩獸就知下期Booster同GYM出咩,

明顯係龍GYM,奬勵應該番炒啟暴龍?

龍系Booster好似冇咩期待.....
改強迷你龍唔改強肥大有咩用
可以繼續用烈空
仲要一黎就140
唔使再驚 代歐A

呢段簡直世界級
遲d出新棋又唔夠打嘅時候係咪150,160,170咁樣不斷加上去
想人用返舊棋好心就管制下數值上限啦
永遠越出越屈機舊野緊係冇人用啦
淨係治標唔治本
垃圾營運

呢段簡直世界級
遲d出新棋又唔夠打嘅時候係咪150,160,170咁樣不斷加上去
淨係治標唔治本
垃圾營運

黎緊mega嗰批唔知幾攻呢

呢段簡直世界級
淨係治標唔治本
垃圾營運

黎緊mega嗰批唔知幾攻呢

烈空buff第二次,係咪啫係值得投資落去?
雖則已一早5lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞