[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[6]夢夢忍蛙好無辜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
冇新寵物小精靈加
新plate muscle energy (1 cost) 移除格鬥系sleep frozen -mp狀態 每入一次pc 攻擊力+1(係1冇打錯)
recycle (2 cost 自己recycle以外所有plate重用一次)同invicibility cape(3 cost mp move穿過)可以買得番

橙箱ex 係y神同路卡

recycle正喎
冇新寵物小精靈加
新plate muscle energy (1 cost) 移除格鬥系sleep frozen -mp狀態 每入一次pc 攻擊力+1(係1冇打錯)
recycle (2 cost 自己recycle以外所有plate重用一次)同invicibility cape(3 cost mp move穿過)可以買得番

橙箱ex 係y神同路卡

recycle正喎

recycle以前唔係有咩?開箱送嘅ex卡
定入返pool而唔係買?
因為冇左force remove 同counter attack
冇新寵物小精靈加

橙箱ex 係y神同路卡

recycle正喎

因為冇左force remove 同counter attack

而且係雙方所有卡都可以重用
冇新寵物小精靈加

橙箱ex 係y神同路卡

recycle正喎

以前係有,只係冇得係shop直接買
e家可以買得
已經打到悶悶地
仲無新精靈
不了
已經打到悶悶地
仲無新精靈
不了

又唔出其他新活動
已經打到悶悶地
仲無新精靈
不了

呢樣真

更新完一開箱
有無巴打可以幫手組一組隊 仲有4千石可以一換隻ex
今天dl返黎玩 一開就maintenance
冇新寵物小精靈加

橙箱ex 係y神同路卡

recycle正喎

以前係有,只係冇得係shop直接買
e家可以買得

Recycle咁勁?
利申:新手未見過

唔要飛機
換岩劍?
綠cube 比黑白龍食定比岩劍食好d?

唔要飛機
換岩劍?

但怕唔怕無哂3mp

唔要飛機
換岩劍?

但怕唔怕無哂3mp

有一隻夠啦
你隻飛機死左咪又係得返一隻3mp

唔要飛機
換岩劍?

但怕唔怕無哂3mp

有一隻夠啦

Sor 我發現我貼小左張圖

唔要飛機
換岩劍?

但怕唔怕無哂3mp

有一隻夠啦

Sor 我發現我貼小左張圖

Y神通常都係搞到自己人 試下換a代歐試下
開始冇動力login了
開始冇動力login了

其實佢d箱時間降低 出ex機率又降低 隻game會耐玩d
唔係解完日任打滿箱根本無野搞
開始冇動力login了

中EX率太低了
可能我份人冇乜運
幾次4連都冇中過ex
開始冇動力login了

中EX率太低了
可能我份人冇乜運
幾次4連都冇中過ex

我中極都一堆舊倉管
開始冇動力login了

中EX率太低了
可能我份人冇乜運
幾次4連都冇中過ex

好肯定佢調低咗中EX機率
改版頭一個月玩嗰陣4連同時間箱都好易出EX 但而家一兩星期都冇一隻

屌佢老母 4分鐘等到佢7秒 之後再斷線 輸唔起就咪撚玩 差一步快快地輸左佢咪係
開始冇動力login了

中EX率太低了
可能我份人冇乜運
幾次4連都冇中過ex

好肯定佢調低咗中EX機率
改版頭一個月玩嗰陣4連同時間箱都好易出EX 但而家一兩星期都冇一隻

前日6抽3隻 算唔算做分子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞